Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ 5-0
Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 40’ πέτυχαν το 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μποτσιβάλη, που κέρδισε ο ίδιος. Στο 45’ ο Αντώνης Οικονομίδης με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο β’ μέρος οι συνθήκες του αγώνα δεν άλλαξαν και τα γκολ έγιναν εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους αφού η Άνοιξη χωρίς τον τραυματισμένο Κ. Τσεβά, κατέρρευσε… Στο 48’ έγινε το 3-0 από τον Αντ. Οικονομίδη. Στο 60’ με πλασέ του Μάτι το 4-0 και στο 70’ πάλι ο Μάτι διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Σπίθας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι, Καραγιάννης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Μάτι, Αλεξίου, Α. Οικονομίδης (65′ Δ. Οικονομίδης), Μποτσιβάλης (72′ Τσομπανάκης), Ντίνος (65′ Πλάκα).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (46′ Δρακόπουλος), Τρακάκης, Κυριάκης, Μπαξεβάνης, Ράλλης, Κεφάλας (70′ Χατζηεμμανουήλ), Τσιούμας, Δρόσος, Δαρζέντας, Κ. Τσεβάς (46′ λ.τρ. Μπουσδέκης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–0
Ο Παθιακάκης πέτυχε μέσα σε 20 λεπτά 3 γκολ και ουσιαστικά «άφησε ξερό» τον προβληματικό αμυντικά Θησέα! Στο 7' σέντρα του Τασιούδη και πλασέ του Ασημάκη 1-0. Στο 15' απίστευτο σουτ από 30 μέτρα του Αγγελίνα 2-0. Στο 20' με πλασέ ο Αρβανιτάκης 3-0! Στο α’ ημίχρονο ο Παθιακάκης ήταν εντυπωσιακός, διατήρησε σαφή υπεροχή και είχε δυνατότητα και για άλλα τέρματα… Στο 40’ υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και αποβολή των Ιορδανίδη (2η κίτρινη κάρτα) και Τσέλιου (κόκκινη κάρτα για εξύβριση).
Στο β’ μέρος ο Θησέας προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με καλύτερη ευκαιρία κεφαλιά άουτ του Ζιάγκου.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Β. Τζαφόλιας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Μπούτιβας, Κωστής, Ντρένοβα, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης (85' Τσίγκος), Ιορδανίδης, Ν. Αθανασόπουλος (75' Γερογιάννης), Αρβανιτάκης (80' Γιώτης).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Οικονόμου, Μηναδάκης, Τσέλιος, Τασσόπουλος, Ξύδης (46' Νικολέας), Ευαγγελίου, Γεωργάτος (60' Μαγγίνας), Ζιάγκος, Διασίτης (60' Δημητρίου), Νικηφοράκης.

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλή εμφάνιση και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο α’ ημίχρονο. Η Άρτεμις άνοιξε το σκορ με αντεπίθεση στο 84’ με πλασέ του Παπάζογλου (0-1). Ο Ωρωπός ισοφάρισε στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Παπαγεωργίου, που κέρδισε ο ίδιος (1-1).
Διαιτητές: Μπερέτας – Ντόστης, Βάλλας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν Λουτφή, Μήτρου, Αμπάζι, Αλιάι, Π. Νικολάου (78' Γιουνάς), Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (86' Κανάτας), Φιλλής (25' Ευφραιμίδης), Γ. Μπαλόκας, Μπραχιμάι.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Καρύμπας, Αϊδώνης, Καζάλας, Βετουλαδίτης, Κολάγκι, Σαντίκου (82' Καδίτης), Τσουκαλάς (65' Μητσιώνης), Μπρέγκου, Φυτιλής (75' Παπακώστας), Ράσα, Παπάζογλου.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 4–1
Με 3 γκολ του Δελάρδα και 3 πάσες για γκολ του Καλούδη, ο Γέρακας υπερίσχυσε γηπεδούχος του μέτριου Σαρωνικού με 4-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5' με πλασέ του Δελάρδα (1-0). Στο 27' ο Καγιάς ανετράπη εντός περιοχής – πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δελάρδας (2-0). Ο Σαρωνικός αντέδρασε και στο 40' μείωσε μετά από φάση διαρκείας, με κοντινό πλασέ του Χρήστου (2-1). Στην αρχή του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 σημαντικές ευκαιρίες με Παπαγιάνι, Χαρίτο αλλά ο πάντα έτοιμος Φελέσκουρας έσωσε την ομάδα του. Στο 60' ο Γέρακας πέτυχε το 3-1 με άπιαστο σουτ του Δελάρδα και στο 77' με διαγώνιο σουτ του Χριστοφυλόπουλου έγινε το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Μανιώτης – Γουρνιάς, Γκούβας.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Μίαρης, Δημητριάδης (58' Καρλατήρας), Στέφ. Παπαδόπουλος, Βλαχιώτης, Παπαβασιλείου, Χριστοφυλόπουλος, Καγιάς, Μανιδάκης (32' λ.τρ. Σταϊκούρας), Καπούλας, Δελάρδας (88' Τσουράκης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος (74' Χάσκα), Μπούκης (66' Γεσιλάι), Ναυπλιώτης, Στουραΐτης, Παπαγιάνι, Χρήστου, Τσομπανάκης, Λέμε, Κοντογιαννόπουλος (32' Χαρίτος), Αδαμίδης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–3
Πέρασε με στυλ από την Σταμάτα ο Πρωτέας, με νίκη 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 1’ με σκόρερ τον Μπερμπάντη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι –με κορυφαίο και σκόρερ τον Σκούφη- στο α’ μέρος ζήτησαν πέναλτυ σε δύο φάσεις, κι εκνευρίστηκαν γιατί δεν τους δόθηκε κανένα… Όμως στο 40' ο Σκούφης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε (1-1). Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας διατήρησε την υπεροχή και στο 60’ πέτυχε το 1-2 πάλι με ατομική ενέργεια και σουτ του Σκούφη! Στο 70' ο Παπακωνσταντίνου διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Επίσης, στο 75' ο Σκούφης κέρδισε και κτύπησε πέναλτυ, που απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας Πρωτοππαπάς.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σοφιάς, Πειρασμάκης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης (60' λ.τρ. Πρωτοππαπάς), Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Χρυσανθόπουλος, Κ. Πέππας, Άννινος (70' Κριεμάδης), Μπερμπάντης (46' Χαμπέρης), Μπουρτζαλιάνι, Δημητρίου, Τορλαχίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Νίνα (60' Τσιάτσιος), Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Ζντράβα (80' Κούλιμπης), Θάνος, Σκούφης, Παπακωνσταντίνου, Διακορώνας (75' Καλαθάς).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–0
Η Βουλιαγμένη νίκησε γηπεδούχος τον Παμπαινικό με 2-0, παίζοντας καλύτερα στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο ο Παμπαιανικός ήταν πιο καλός κι έχασε ευκαιρίες να σκοράρει, μεταξύ των οποίων κι ένα δοκάρι με τον Λαγό στο 15’. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ στο 60’ με ατομική ενέργεια του Λάμπρου Μαντακίδη, που άφησε τον Πουλάι να πετύχει το 1-0. Στο 82' ο δραστήριος Λάμπρος Μαντακίδης με άπιαστο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γκόντα, Χριστόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Αντωνόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαντάντ (46' Παπαβασιλείου), Σωτηρόπουλος, Π. Μαντακίδης (75' Λανάι), Λ. Μαντακίδης (80' Πρέλα).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας (80' Κατσικώστας), Λαγός, Δημήτρουλας (60' Δούβος), Φράγκου (70' Γιαμάς), Τσιγάρας, Μυρτάι.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–0
Εύκολη νίκη του Αετού Πικερμίου επί του αδύναμου Αφιδναϊκού στο γήπεδο Ραφήνας. Το 1-0 έγινε στο 44’ με πλασέ του Μουλλάκη από πάσα του Ιωάννου. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο 13’ με τον Καραβατάκη και στο 19’ με τον Σερμαγιά. Οι φιλοξενούμενοι σε αντεπιθέσεις τους έχασαν ευκαιρίες στο 11’ με τον Ζουβερέλλη (μακρινό σουτ απέκρουσε δύσκολα ο Βοτσίδης),  στο 21’ με τον Τσαλίδη και στο 33’ με τον Μπαρούτι.
Στο 62’ ο Αετός πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά του Καραβατάκη (σε κτύπημα κόρνερ του Μουλλάκη) και το 3-0 πάλι με κεφαλιά του Καραβατάκη στο 64’. Γενικά οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Μήταρης, Κάλλης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.  (Tσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Σερμαγιάς, Φρίγγης (67′ Καλογραιάκης), Αλ. Κονταρίνης, Γκιντίδης (70′ Ρακιπλάρι), Γκούτσιας, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης, Μουλλάκης (83′ Τζούτζι), Ιωάννου.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Νικηφοράκης, Γκιόλλα, Μπεγκάι, Μπαρούτι, Δήμας, Ε. Άλι, Δ. Κουτσούκος (77′ Χ. Κουτσούκος), Ταμπάκου (67′ Μπαλτάς), Τσαλίδης, Ζουβερέλλης, Τσάδαρης (59′ Γκίρτζης).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–0
Με καλή εμφάνιση και δύο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο), ο Διόνυσος νίκησε γηπεδούχος τον αρκετά βελτιωμένο Κουβαρά με 2-0. Το 1-0 πέτυχε στο 30’ ο Ελευθερίου και το 2-0 ο Κώνστας με κεφαλιά στο 70’. Διαιτητές: Καρράς – Σπυρόπουλος, Κουλοχέρης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money