Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΗ Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 28/2/2017 επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΣΟΤΑ Θ. (ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ) 6 (5+1) αγωνιστικές και 60 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗΣ Χ. (ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Θ.Ρ. (ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ) 1 αγωνιστική.
ΙΜΠΙ Ρ. (ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ) 3 αγωνιστικές.
ΛΕΣΙ M. (ΑΧΙΛΛΕΑ) 3 αγωνιστικές.

* Ποινές σωματείων και παραγόντων
- Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ απηλλάγη και ο προπονητής ΜΙΧ. ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο (2) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων-αποδυτηρίων και πρόστιμο 20 ευρώ, για υβριστική συμπεριφορά έργω και λόγω και απόπειρα βιαιοπραγίας κατά παρατηρητή αγώνα.
- Το σωματείο Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ απηλλάγη και ο εκπρόσωπός του Ν. ΠΑΡΑΡΑΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων-αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ απηλλάγη και ο εκπρόσωπός του Δ. ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων-αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ απηλλάγη και ο βοηθός προπονητή ΜΙΧ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων-αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για παραβάσεις οπαδών του σε αγώνα πρωταθλήματος νέων και τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 200 ευρώ κατά συνεκτίμηση (αρχικά 150+100=250 ευρώ) για υβριστικά συνθήματα και απρεπείς φράσεις, που προκάλεσαν δίλεπτη διακοπή αγώνα.
- Το σωματείο ΚΩΣΤΕΑΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΣ απηλλάγη για την ομάδα νέων και ο εκπρόσωπός του Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων-αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 7/3/2017, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ατλαντίδα, ο βοηθός προπονητής ΧΑΡ. ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ο εκπρόσωπος ΕΥ. ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ και ο προπονητής ΔΗΜ. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ.
- Το σωματείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κεραυνό.
- Το σωματείο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ και ο προπονητής του ΒΛ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
- Το σωματείο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ για την ομάδα νέων και ο προπονητής Α. ΣΚΟΥΒΑΡΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money