Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–2


Φάση από τον αγώνα

Παιχνίδι αμφίρροπο, με ανατροπές και συγκινήσεις. Ο Νικολακάκης διατήρησε το αήττητό του για 10η συνεχή αγωνιστική (δηλαδή σε όλο τον β’ γύρο)! Τα Γλυκά Νερά έπαιξαν αρκετά καλά, «γύρισαν» το αποτέλεσμα αλλά ισοφαρίσθηκαν γρήγορα…
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι και προηγήθηκαν στο σκορ στο 40’ με σουτ του Πιτσούνη (0-1). Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο απαιτητικά στον αγώνα και ισοφάρισαν 1-1 στο 50' με πλασέ του Γάσπαρη (από πάσα του Κλωνάρη). Στο 57' με πλασέ του Γιαννούλη (μετά από γύρισμα του Νάνου) έγινε η ανατροπή και το 2-1! Στο υπόλοιπο διάστημα τα Γλυκά Νερά διατήρησαν ελαφρά υπεροχή αλλά ήταν ακίνδυνα επιθετικά. Όμως, ο μαχητικός Νικολακάκης στο 65' ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Μουκάνη (2-2).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Κουλοχέρης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Τσάνι, Βατίστας, Κλωνάρης, Γάσπαρης, Δογάνης (70' Ρέκα), Γωργάκας, Νάνος (88' Πότσι), Στίσι (46' Γιαννούλης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (82' Ν. Παπαδόπουλος), Καβάσης (50' Καλλέρης), Πιτσούνης, Γκίντζος (40' λ.τρ. Μουκάνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money