Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3–2


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, με νικητή και πάλι τον Άρη Βούλας

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άρης Βούλας νίκησε τον Παλληνιακό με 3-2, ύστερα από νευρική κι επεισοδιακή αναμέτρηση, που διανθίστηκε από 2 πέναλτυ και μια 10λεπτη διακοπή!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35' με σουτ του Κούση (0-1). Στο 40’ νεαροί οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν βαρελότο βαρέος τύπου στον β’ βοηθό (που είχε ατυχείς υποδείξεις), γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι τουλάχιστον επί 10’ λεπτά!
Αφού το παιχνίδι ξανάρχισε και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (43’), ο Άρης κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Κριλής. Απέκρουσε προσωρινά ο Βιταλιώτης αλλά ο επερχόμενος Διγενής ισοφάρισε (1-1).
Στο β’ μέρος οι ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις και ανέδειξαν την αμυντική τους ανεπάρκεια! Στο 60' ο Λίτσας έκανε την ανατροπή του σκορ σημειώνοντας το 2-1 υπέρ του Άρη Βούλας αλλά στο 81’ ο Παλληνιακός κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κοβάνης (2-2).
Στις καθυστερήσεις (92’), κι ενώ είχε κερδίσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του γηπέδου ο νεαρός τερματοφύλακας Βιταλιώτης, ο Κριλής πέτυχε το 3-2, προσφέροντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Δεν τα πήγαν καλά οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Ντόστης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Βελλής (80’ Γιονγκ-σούνγκ), Μήτσιος, Τσιαγκάνης, Διακρούσης, Λάσκος (46’ Λίτσας), Κριλής, Σανσάρογλου (65’ Χρυσοσπάθης), Διγενής, Σταθάκης, Παπαδημητρόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Βιταλιώτης, Κούσης (79’ Καμάρας), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Χαρίσης, Δαραμούσκας (87’ Μαυράκης), Καστής, Μαργέτης (78’ Κυριόπουλος), Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money