Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 4–0



Εύκολη νίκη σημείωσε γηπεδούχος ο Άρης Βούλας επί του Κρυονερίου, που έχει ουσιαστικά εγκαταλείψει την κούρσα διάσωσής του. Με αρκετούς νεαρούς παίκτες εμφανίσθηκαν και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι, πέραν των απουσιών τους, «έχασαν» στο 17’ με τράβηγμα και τον Ζερμπίνη.
Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 20' με προσπάθεια και σουτ του Διγενή (1-0). Στο 30’ ο νεαρός Σανσάρογλου, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, έδωσε κάθετη πάσα στον Σταθάκη, κι αυτός με γυριστό σουτ πέτυχε το 2-0. Στο β’ μέρος συνέχισε να υπερέχει ο Άρης Βούλας και στο 60' ο Σταθάκης σημείωσε το 3-0. Το τελικό σκορ (4-0) διαμόρφωσε ο Κριλής στο 80'.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γουρνιάς, Αλεξοπούλου.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Αθανασίου, Βελλής, Μήτσιος (75' Μπαϊρακτάρης), Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (55' Χρυσοσπάθης), Σταθάκης, Παπαδημητρόπουλος (65' Γκριν Λονγκό), Κριλής, Σανσάρογλου, Διγενής.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Β. Μανουσάκης, Πατσαχάκης, Κολώτας, Μπαμπιάν (62' Ν. Μανουσάκης), Κανταρέλλης, Τουμπανάκης, Σαχίνης, Καμαρίτης, Σκούρας (67' Εζεγκμπάμπουε), Ζερμπίνης (17' λ.τρ. Ρίζος), Παυλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money