Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–0



Ο Τσάνι (τελευταίος δεξιά με γαλάζια φανέλλα) κερδίζει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και σημειώνει το 1-0

Σπουδαία νίκη των Γλυκών Νερών επί του Αχιλλέα, ύστερα από μεγάλη μάχη, κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο α’ ημίχρονο, στον πολύ λασπωμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Γλυκών Νερών. Το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδιαίτερα δυναμικό σ’ όλη του την διάρκεια, με εναλλασσόμενη την υπεροχή. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο χρόνο κατοχής μπάλλας κι έχασαν καλύτερες ευκαιρίες από τον Αχιλλέα, που δεν έμεινε πίσω από ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.
Στο 6' σε πλασέ του Θεοδώρου, έδιωξε σωτήρια ο Καταχανάκης, με εξαιρετική επέμβαση. Στο 37' ο Νάνος είχε καταπληκτική ευκαιρία με κοντινό πλασέ από πλάγια θέση ν’ ανοίξει το σκορ αλλά ο Σταματόπουλος πρόλαβε κι έκοψε την πορεία της μπάλλας σε κόρνερ.
Στο β’ μέρος τα Γλυκά Νερά είχαν στο 51' ανάποδο ψαλίδι του Γεωργάκα μόλις άουτ και στο 59' από κτύπημα φάουλ του Δογάνη, ο Τσάνι με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Ο Αχιλλέας έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία του στο 69', με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής του Αγγελόπουλου, που απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Καταχανάκης.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Περδίκης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (83' Πότσι), Δογάνης, Γεωργάκας, Νάνος (89' Ρέκα), Στίσι (57' Γιαννούλης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Γεωργίου, Βαφειάδης, Ξενάκης, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος (70' Καραγιαννίδης), Θεοδώρου, Αραμπατζής (80' Γκολόσι), Τσαλιαγκός (82' Μαραντίδης).

Η κατάληξη της φάσης του γκολ των Γλυκών Νερών με τον Τόλια εμβρόντητο να βλέπει την μπάλλα στα δίχτυα
Η δύσκολη απόκρουση του Καταχανάκη στο σουτ του Αγγελόπουλου (69')
Πανηγυρισμός των παικτών των Γλυκών Νερών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money