Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ 0-1

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–4
Ο Παθιακάκης όχι μόνο νίκησε με 4-0 στον Κουβαρά την τοπική ομάδα, αλλά βρέθηκε και στην κορυφή της βαθμολογίας! Δύο πολύ γρήγορα γκολ των φιλοξενουμένων, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πάρουν …ανάσα!
Στο 6' πέτυχε το 0-1 ο Γιώτης, με σουτ εκτός περιοχής και στο 9' με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ρόμπολα έγινε το 0-2. Η συνέχεια ήταν σχεδόν καταιγιστική, καθώς ο Παθιακάκης είχε και δοκάρι ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Πάντως, στο 45' ο Σταμάτης είχε ένα καλό σουτ μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος ο Παθιακάκης σημείωσε δύο ακόμη τέρματα: Στο 72' ο Νικήτας Αθανασόπουλος με σουτ έγραψε το 0-3 και στο 80’ ο Γερογιάννης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Διαιτητές: Μπερέτας – Βιτσεντζάτος, Περδίκης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν (46' Σωφρονάς), Λιάπης (64' Βουλισμάς), Σύρος, Πρίφτης, Τόλιας, Χατζής (56' Νικολακόπουλος), Σταμάτης, Βαρσαμογιάννης, Ζαφειρόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Τσίγκος, Κωστής, Ντρένοβα, Αγγελίνας (77' Φωτίκας), Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης (66' Γερογιάννης), Γιώτης (72' Κατσός), Αθανασόπουλος, Αρβανιτάκης.

ΘΗΣΕAΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Ο Θησέας πανηγύρισε την τρίτη συνεχή νίκη του. Αυτή την φορά επεβλήθη γηπεδούχος της Άνοιξης και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας… Το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας γνώρισε «πιένες», με την παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων.
Σε αγώνα αμφίρροπο, οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και αφού έπαιξαν αρκετά καλά αλλά χωρίς ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν στο 60’ να πετύχουν γκολ με δυνατό μακρινό τεχνικό σουτ του Γεωργάτου (1-0). Είχαν ακόμη 2-3 ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις, για επιπλέον τέρματα.
Η Άνοιξη προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο τερματοφύλακας Τσούκας ήταν και πάλι «φύλακας-άγγελος» της εστίας του σε δύο δύσκολες φάσεις (μία σε σουτ του Κεφάλα και δεύτερη σε προσπάθεια του Τσεβά).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Παπαδιώτης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Βλασσόπουλος (72' Ξύδης), Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Νικηφοράκης, Ζιάγκος (89' Μαγγίνας), Γεωργάτος (70' Μαγκουσοχατζάκης), Δημητρίου.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Μπαξεβάνης (65' Δρόσος), Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα Αμπέλε (Κόλμπερ), Κεφάλας (83' Λαζαρίδης), Οσμανάι (75' Δαρζέντας), Τσιούμας, Δρακόπουλος, Γεωργούσης, Κ. Τσεβάς.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ 2-0: Το γκολ του Κοντογιαννόπουλου
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–1
Τα Καλύβια πήραν σπουδαίο «διπλό» στο Λαύριο από τον αήττητο επί 17 αγώνες Παλλαυρεωτικό! Ο αγώνας κρίθηκε στο 90’ αφού εξελίχθηκε σε συγκλονιστικό ντέρμπυ, στο κατάμεστο γήπεδο του Ολυμπιακού Λαυρίου. Στο τέλος δεν έλειψαν και κάποια έντονα συναισθήματα οργής των γηπεδούχων για την διαιτητική τριάδα…
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Ο Παλλαυρεωτικός στο 8’ είχε πλασέ του Ασλάνι, που βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ζουμάς σούταρε άουτ. Στο 17’ ο Κ. Παπαδόπουλος προσπάθησε με λόμπα να «κρεμάσει» τον Γαλανάκη αλλά αυτός μπλόκαρε. Στο 20’ τα Καλύβια είχαν διπλή ευκαιρία να σκοράρουν. Αρχικά με τον Α. Οικονομίδη, που έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ και μετά την εκτέλεση, σε κεφαλιά του Χριστόπουλου, που η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ. Στο φινάλε του α' μέρους ο Παλλαυρεωτικός σκόραρε με τον Παπαγεωργίου αλλά το γκολ δεν μέτρησε γιατί υποδείχθηκε από τον α’ βοηθό σε θέση οφ-σάιντ. Η απόφαση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και καμία ομάδα δεν διατήρησε σαφή υπεροχή. Τα Καλύβια έγιναν πιο απειλητικά σε 2-3 περιπτώσεις και στο 49' ζήτησαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Αντώνη Οικονομίδη. Τελικά, στο 87’ πέτυχαν με πέναλτυ το γκολ της νίκης, ποινή που υπέδειξε ο διαιτητής σε χέρι του Παπαγεωργίου. Και σ’ αυτή την απόφαση αντέδρασαν οι παίκτες, οι παράγοντες και οι οπαδοί του Παλλαυρεωτικού, που διαμαρτυρήθηκαν όχι τόσο για το πέναλτυ που υπέδειξε, αλλά για φάουλ που είχε προηγηθεί. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο (νεοεισελθών) Πλάκα, μετά από πολλές αντεγκλήσεις και αποβολές από τον πάγκο των γηπεδούχων για διαμαρτυρίες (1-0).
Δεν άντεξαν την πίεση του αγώνα οι διαιτητές Δραγάτης – Λάμπρου, Δουλγεράκης, οι οποίο αποχώρησαν από το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία…
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης (91' λ.τρ. Αδάμης), Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (67' Φετολλάρι), Κωνσταντινίδης, Παπαγεωργίου, Πάνου, Μωραΐτης, Ζουμάς (58' Δρούγκας), Ασλάνι, Κ. Παπαδόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι, Τσομπανάκης, Κρασσάς, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Μποτσιβάλης (87' Πλάκα), Αλεξίου, Απέργης (75' Ζατσελλάρι), Ντίνος (80' Δ. Οικονομίδης), Α. Οικονομίδης.
* Τα Καλύβια ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Παλλαυρεωτικού Τάσο Νικολαΐδη, που κτύπησε στο γόνατο.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–0
Πιο ουσιαστικός ο Σαρωνικός, επικράτησε στο τοπικό ντέρμπυ του Πρωτέα με 2-0, μπροστά σε μεγάλο κοινό που πήγε στο γήπεδο Αναβύσσου. Ο Σαρωνικός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να είχε ανοίξει το σκορ  σε δύο περιπτώσεις με τον Τσομπανάκη.
Το ματς κρίθηκε στο β’ ημίχρονο. Το 1-0 έγινε με πλασέ του Χαρίτου στο 74’ και το 2-0 στο 77’ με ενέργεια και πλασέ του Κοντογιαννόπουλου. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους λίγο καλύτερους κατά διαστήματα. Η ομάδα του Πρωτέα σοκαρίστηκε μόλις στο 5', όταν ο 18χρονος Διακορώνας έσπασε το πόδι του κι αποχώρησε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί και δεν απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα και τον Καραλή. 
Διαιτητές: Κάντζος – Πειρασμάκης, Νίκας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Τσομπανάκης, Κοέχλερ, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος (91' Στουραΐτης), Λέμε (59' Αδαμίδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Νίνα, Χύκα (84' Μακρυπίδης), Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος (55' Ζντράβα), Σκούφης, Πασσάς, Διακορώνας (5' λ.τρ. Παπακωνσταντίνου).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 0–1
Ο Γέρακας νίκησε τον γηπεδούχο Αφιδναϊκό, που ήταν κάπως καλύτερος αλλά άτυχος στις τελικές προσπάθειες. Στο 2' ο Μαρίνος Ζουβερέλης βγήκε τετ-α-τετ αλλά κόπηκε από τον Φελέσκουρα και στο 5' σουτ το Άλι έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φελέσκουρα. Όμως στο 38' ο Μίαρης σκόραρε με σουτ (ύστερα από κάθετη πάσα του Μπερέτη) σημειώνοντας το 0-1. Στο β’ ημίχρονο ο Αφιδναϊκός ήταν πάλι ελαφρώς καλύτερος αλλά είχε νέο δοκάρι στο 70' με τον Τσαλίδη και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Κάλλης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Μ. Γκιόλλα, Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Δήμας, Νυχάς, Δ. Ζουβερέλης (80' Δ. Κουτσούκος), Μ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης, Μίχας, Έ. Άλι.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Μίαρης (85' Τσιροζίδης), Βλαχιώτης, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτης (90' Μανινάκης), Χριστοφυλόπουλος (55' Δριλάκης), Πατρινός, Καλούδης, Δελάρδας.

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–0
Ο Ωρωπός νίκησε δίκαια γηπεδούχος τον Διόνυσο με 3-0, αλλά το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με διαγώνιο σουτ του Εδουάρδου Σκαρμούτσου. Λίγο μετά ο Αγγελόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο β’ μέρος (51') ο Αλιάι με πλασέ (ύστερα από πάσα του Κανάρη) πέτυχε το 2-0. Στο 63’ ο Κώνστας είχε κεφαλιά εξ επαφής στο δοκάρι του Ντέρκα και στην αντεπίθεση ο Κανάρης έδωσε στον Μπραχιμάι, ο οποίος αφού πέρασε και τον Θεολόγη σημείωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Μήταρης, Σοφιάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Αλιάι, Τσαγκαράκης (84' Σ. Μπαλόκας), Μπραχιμάι (75' Γ. Μπαλόκας), Παπαγεωργίου, Μίχας, Φιλλής, Κανάρης (71' Ευφραιμίδης), Εδ. Σκαρμούτσος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Θεολόγης, Δήμτσας, Βαϊόπουλος, Μίσιος, Κώνστας, Αγγελόπουλος, Αναστασίου, Ελευθερίου (85’ Ντόφης), Σκαφίδας, Μαυροκεφαλίδης (70’ Χάχαλης), Δ. Ραυτακόπουλος (50’ Αγαπητός).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0–0
Ο μέτριος Παμπαιανικός παραχώρησε ισοπαλία στην αρκετά καλή Σταμάτα, που έχασε ευκαιρία στο τέλος ακόμη και για τη νίκη… Διακριθέντες κι από τις δύο πλευρές ήταν οι τερματοφύλακες, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές αποκρούσεις, κι έσωσαν τις εστίες τους από βέβαιες παραβιάσεις. Ειδικά ο 17χρονος Πρωτοπαππάς, έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις!
Ο Παμπαιανικός δεν έπαιξε καλά αλλά είχε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 30’ ζήτησε πέναλτυ σε εντός περιοχής κράτημα του Γιαμά ενώ την κλασικότερη ευκαιρία έχασε ο Μυρτάι. Στο β’ μέρος και μετά το 60’ η Σταμάτα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις με Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντη και Δημητρίου, ενώ στο 90' ο Τσουνάκης έσωσε τους γηπεδούχους με δύσκολη επέμβαση σε προσπάθεια του Δημητρίου. Νωρίτερα, ο Παμπαιανικός έχασε 3 σημαντικές ευκαιρίες (σε κεφαλιά εξ επαφής του Γιαμά και δύο σουτ του Τσιγάρα, που απέκρουσε ο Πρωτοπαπάς).
Διαιτητές: Φωστέρης – Μαραγκού, Σπίθας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου (46' Δημήτρουλας), Γκόμπλιας, Φράγκου, Δούβος (75' Αντωνόπουλος), Γιαμάς, Τσιγάρας, Μυρτάι.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος (80' Άννινος), Σμυρναίος, Μπόρας, Κριεμάδης, Κ. Πέππας, Δημητρίου, Μπερμπάντης (86' Σάββας), Μπουρτζαλιάνι, Χαμπέρης (60' Φαραντάκης), Τορλαχίδης.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3-1
Η Άρτεμις έπαιξε καλύτερα και νίκησε τον Αετό Πικερμίου με 3-1. Στο 5' ο Κολάγκι άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ (1-0) και συνέχισε να υπερέχει, χάνοντας δύο ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες γι αγκολ με τους Τσουκαλά και Παπάζογλου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ρυθμό τους και στο 60' πέτυχαν το 2-0 με κοντινό πλασέ του Τσούκα. Στο 65' ο Κολάγκι σημείωσε το 3-0 «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Ο Αετός στο 89' κατάφερε να μειώσει για το τελικό 3-1 με κεφαλιά του Καραβατάκη.
Διαιτητές: Καρράς – Ν. Κορωνιάς, Μπαλάγκα.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Χατζόπουλος, Αϊδώνης (89’ Βεντούρης), Καζάλας, Βασιλείου, Μωυσιάδης, Μπαταβάνης, Τσούκα, Κολάγκι (72’ Φυτιλής), Τσουκαλάς (89’ Κολοβός), Ράσα, Παπάζογλου.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Σερμαγιάς, Αρβανιτίδης, Φρίγγης (77’ Μοιρώτσος), Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Ρακιπλάρι (77’ Τσέρμος), Γ. Γκούτσιας, Καραβατάκης, Μουλλάκης (82’ Παναγόπουλος), Ιωάννου.

* ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–3 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money