Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 4–3



Ο Παθιακάκης βρέθηκε σε κακή ημέρα και ο μεταμορφωμένος προς το καλύτερο Αφιδναϊκός αδικείται που δεν πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό στο ματς αυτό.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με γκολ του Μ. Τασιούδη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25’ με τον Μαρίνο Ζουβερέλη (1-1) και μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου!
Στο β’ μέρος (55’) ο Αφιδναϊκός ανέτρεψε το «σκηνικό» με τον Τσαλίδη (1-2) και ανάγκασε τους παίκτες του Παθιακάκη να προσπαθήσουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν στο 58' με σκόρερ τον Γιώτη (2-2).
Στο 63' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκιόλλα, αλλά παρ’ ότι με 10 παίκτες, ο Αφιδναϊκός στο 65' ξαναπήρε την πρωτοπορία του σκορ με σουτ και πάλι του Μαρίνου Ζουβερέλη από 30 μέτρα (2-3)! Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τον παίκτη παραπάνω και με δύο τέρματα του Αρβανιτάκη στο 70’ και το 79’ «γύρισαν» το ματς υπέρ τους (4-3)…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σταυρουλάκης, Χριστόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Τσίγκος (85’ Φωτίκας), Κωστής, Ντρένοβα (80’ Αναστασόπουλος), Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Γερογιάννης (50’ Γιώτης), Ν. Αθανασόπουλος, Αρβανιτάκης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Κ. Γκιόλλα, Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Δήμας, Νυχάς, Δ. Ζουβερέλης, Μ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης (80’ Δ. Κουτσούκος), Κλίσι (70’ Μπαλτάς), Έ. Άλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money