Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ




Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα μεταξύ των φίλων του Α.Ο. Κορωπίου, στα κεντρικά καφέ της πόλης του Κορωπίου, για την διαιτησία των κ.κ Λάμπρου, Παπαδιώτη και Βιτσεντζάτου, οι οποίοι –σύμφωνα με όλα τα σχόλια- στάθηκαν «ελάχιστοι» στην διεύθυνση του αγώνα ντέρμπυ με τον Πρωτέα, κι αδίκησαν εμφανώς την ομάδα τους, στον αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1. Χαρακτηριστικά, οι Κορωπιώτες φίλαθλοι σχολίαζαν ότι σήμερα παρακολούθησαν στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» το αποκορύφωμα των κακών εις βάρος τους διαιτησιών στο εφετινό πρωτάθλημα! Ισχυρίζονταν ότι περίμεναν δικαιοσύνη από τους 3 διαιτητές αλλά είδαν 3 άτομα σε εντεταλμένη υπηρεσία να «εκτελούν» την ομάδα τους.
Ο διαιτητής Λάμπρου, που είναι γνωστό ότι έχει προηγούμενα και δικαστική διαμάχη με παράγοντες του Κορωπίου εδώ και 3 χρόνια, κατηγορείτο δημόσια στην κεντρική πλατεία -σαν σε λαϊκό δικαστήριο- ότι δεν σφύριξε υπέρ του Α.Ο.Κ. καταφανέστατο χέρι-πέναλτυ στο 75’ ενώ στο 80’ ακύρωσε γκολ που αναρωτήθηκαν ακόμη και οι αντίπαλοι παράγοντες του Πρωτέα γιατί το ακύρωσε (η υπόδειξη του βοηθού Παπαδιώτη για οφ-σάιντ έλεγαν ότι ήταν αργοπορημένη και εξωπραγματική)!
Όμως, το πιο σημαντικό που καταλόγιζαν οι οπαδοί του Κορωπίου στον διαιτητή Λάμπρου, ήταν η απίστευτη συμπεριφορά του στο τέλος, μετά την λήξη του παιχνιδιού, όταν κατευθυνόμενος στ’ αποδυτήρια, γύρισε ειρωνικά και χειροκρότησε την εξέδρα με τους φίλους του Κορωπίου, οι οποίοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν λεκτικά…
Η συζήτηση των φιλάθλων περιστρεφόταν ακόμη στην σιωπή της διοίκησης της ιστορικής ομάδας του Κορωπίου, που προφανώς εξελήφθη ως αδυναμία από τους υπεύθυνους των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ, και ζητούσαν την λήψη μέτρων –μαζί και με άλλες ομάδες– για την απονομή δικαιοσύνης και ύπαρξη ισότητας απέναντι στα σωματεία, διότι πλέον τα λάθη των διαιτητών έπαψαν να είναι ανθρώπινα και στοχεύουν σε εύνοια συγκεκριμένων συμφερόντων.
Επίσης, έγινε αντιληπτό από τις ίδιες συζητήσεις ότι αρκετοί έψαχναν στο γήπεδο τον διαιτητοπαράγοντα Ηλία Μικρόπουλο, για να του επιτεθούν και να του ζητήσουν να πάψει να ασχολείται με τις διαιτησίες της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής! Ο εκνευρισμός που επικράτησε στο Κορωπί, παραλίγο να καταλήξει σε οργανωμένη ανοικτή διαμαρτυρία…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money