Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ



Ο πρόεδρος του σωματείου γυναικείου ποδοσφαίρου Αστέρας Διονύσου (πρώην Σεπολιακός Πάρνηθος) και δικηγόρος Νίκος Λαγομιτζής, κατέφυγε με προσφυγή και υπόμνημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κων. Σιμιτζόγλου και προς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να παραπονεθεί για την συμπεριφορά του προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΑΝΑ, που παράνομα και καταχρηστικά αρνήθηκε να επιτρέψει στο σωματείο του να ψηφίσει. Παράλληλα, παρακαλεί τους φορείς να αναλάβουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία κρίνουν σκόπιμη, ώστε να αποκατασταθεί η νόμιμη λειτουργία της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής.

Στην προσφυγή του προς τους δύο φορείς, ο κ. Λαγομιτζής αναφέρει:
ΠΡΟΣ
1. Τον αξιότιμον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Κων/νο Σιμιτζόγλου
2. Διαιτητικό δικαστήριο ΕΠΟ

Μαρούσι, 4/12/2015
Κύριε Εισαγγελεύ,
Κύριοι,
«Αναγκάζομαι να Σας απευθύνω την παρούσα, ώστε να καταστούν και σε Σας γνωστά, γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την πρόσφατη έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αν. Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ), την 2/12/2015, και αφορούν το σωματείο γυναικείου ποδοσφαίρου που προεδρεύω, ήτοι του «ΑΣ ΣΕΠΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΡΝΗΘΟΣ», νυν «ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ», συμμετέχον στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας, εδρεύον στον Δήμο Διονύσου Αττικής.
Συγκεκριμένα, ενεγράφημεν στην ΕΠΣΑΝΑ κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος, αμέσως μετά την τροποποίηση του καταστατικού μας, που περιελάμβανε μεταξύ των άλλων και την αλλαγή έδρας του σωματείου, και κατά την προρρηθείσα έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία μετείχαμε κανονικώς, καθότι ταμειακώς εντάξει, που περιελάμβανε διαδικασία ψηφοφορίας περί παύσεως ή μη του ΔΣ της Ένωσης, παρακάμπτοντας και παραχαράσσοντας αντικαταστατικά την εκπεφρασμένη εγγράφως βούληση 35 σωματείων, περί διενέργειας εκλογών για την εκλογή νέου ΔΣ, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ αναλυτικά σε απώτερο χρόνο, δεν μας επετράπη να ψηφίσουμε, με το έωλο επιχείρημα πως
1) βάσει του καταστατικού «δεν είχαμε συμμετάσχει σε πρωτάθλημα το προηγούμενο ημερολογιακό έτος» (2014), ενώ είναι γνωστό και το επανέλαβα στην συνέλευση, πως η ομάδα μας το 2014 μετείχε στο εθνικό πρωτάθλημα Β’ εθνικής κατηγορίας γυναικών και
2) πως δεν μετέχουμε στα πρωταθλήματα υποδομών, όταν είναι γνωστό πως η ΕΠΣΑΝΑ δεν διοργανώνει πρωταθλήματα υποδομών για κορίτσια!
Όταν μάλιστα διαμαρτυρόμενος, εγώ κι άλλα μέλη της Ενώσεως, ζητήσαμε να τεθεί το θέμα του δικαιώματος ψήφου μας στη ΓΣ, που ως γνωστόν είναι το ανώτερο όργανο αυτής, όπως και κάθε άλλου συλλογικού οργάνου, σωματείου ή εταιρείας, και να αποφασίσει αυτή αυθεντικά επί του προφανώς αναφαίρετου δικαιώματός μας, το Προεδρείο της ΕΠΣΑΝΑ παρανόμως και καταχρηστικώς το αρνήθηκε.
Προσφεύγω λοιπόν σε Σας, με σκοπό να παραπονεθώ για όλα τα ανωτέρω και να Σας παρακαλέσω να αναλάβετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία κρίνετε Σεις σκόπιμη, ώστε να αποκατασταθεί η νόμιμη λειτουργία της ΕΠΣ Αν. Αττικής. Είμαι δε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή διευκρίνιση».
Διατελώ μετά τιμής,
ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΜΙΤΖΗΣ
Πρόεδρος ΔΣ «ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»
(πρώην ΑΣ ΣΕΠΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΡΝΗΘΟΣ)
Δικηγόρος Αθηνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money