Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0–1



Το γκολ του Δημογιάννη (λευκή φανέλα με αριθμό 4)
Δίκαιη νίκη της Μαρκό, που υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, καθώς ο γηπεδούχος Πρωτέας δεν ανταποκρίθηκε αγωνιστικά στις ανάγκες του πολύ κρίσιμου αγώνα…
Στο α’ μέρος το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο και ο Πρωτέας φάνηκε να προσπαθεί κάπως περισσότερο, χωρίς όμως την εδαφική υπεροχή ούτε ευκαιρίες για να γίνει απειλητικός.
Η Μαρκό ήταν πιο καλή ομάδα στο γήπεδο και αφού απέφυγε στο 50’ την παραβίαση της εστίας της, σε φάση από κτύπημα φάουλ που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με τον Λέκα, έφθασαν στην επίτευξη τέρματος (0-1) με πλασέ του Δημογιάννη στο 55’. Λίγο αργότερα (65’) είχε δοκάρι ο Πλάκα και μόνο προς το τέλος ο Πρωτέας πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.
Ήταν νίκη ψυχολογικής ανάτασης για την Μαρκό και ήττα κατήφειας για τον Πρωτέα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος του 2015.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Δέδες (75' λ.τρ. Μπουκουβάλας), Λιούμης, Κούλιμπης, Χύκα, Κατσούλας, Μιχαήλ, Νίνα (46' Λέκα), Γεσιλάι (70' Διακορώνας), Μαραγκός, Μακρυπίδης.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας, Δημογιάννης (80' Δημητρίου), Τζανής, Ρεντζής, Βεϊζάι, Τσετβερίκοβ, Πλάκα (90' Ούτσικας), Γκόντζος, Πετράι (65' λ.τρ. Γκριμέκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money