Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΑ



Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής με ανακοίνωσή του καταδίκασε την βία προς τους διαιτητές, απ’ όπου κι αν προέρχεται, και δήλωσε ότι «συμπαρίσταται στον άτυχο Δημήτρη Μαργαρίτη, αναμένοντας από τα θεσμικά όργανα της ΕΠΣΑΝΑ, να λάβουν τις δέουσες αποφάσεις ώστε να τιμωρηθούν αμείλικτα οι υπαίτιοι του απαράδεκτου επεισοδίου».
Στην τακτική Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών, έγινε μάθημα από τον καθηγητή κ. Καλύβα και ακολούθησε συζήτηση με βασικό θέμα τον τραυματισμό του διαιτητή Δ. Μαργαρίτη, μετά την λήξη του αγώνα Σταμάτας-Κρυονερίου. Ο ίδιος, ο άτυχος και τραυματίας στα δάκτυλα του ενός χεριού διαιτητής, παρευρέθη στην συγκέντρωση και ζήτησε από την Ένωση να κάνει ενέργειες, ώστε να βρεθούν οι δύο υπαίτιοι του επεισοδίου (που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Σταμάτας) ώστε να καταφύγει νομικά εναντίον τους.
Με την ευκαιρία της συζήτησης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλίας Ντάφλος, υπογράμμισε στον κ. Αποστολίδη, ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα της έλλειψης κάλυψης των διαιτητών εκ μέρους της διοίκησης της Ένωσης, στην Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, κατά την οποία παράγοντες ομάδων καταφέρθηκαν εναντίον διαιτητών και μόνο ο Σύνδεσμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στήριξης, ενώ ο παράγοντας που αποκάλεσε διαιτητή ανίκανο κι επικίνδυνο, δεν κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή»!
Η απάντηση του κ. Αποστολίδη ήταν κατευναστική: «Κι αυτό θα γίνει», είπε και πρόσθεσε: «Είχαμε ένα άτυχο περιστατικό αλλά όλα θα πάνε καλά… Αλλά εσείς κ. Ντάφλο, γιατί ήσασταν στην Γενική Συνέλευση»;
«Ήταν θεσμική η παρουσία μου εκεί, ως προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου», του είπε απαντώντας ο κ. Ντάφλος και το θέμα έκλεισε εκεί, αν και δεν είναι κλειστές οι Γεν. Συνελεύσεις, δεδομένου ότι μπορεί να παρίστανται σ’ αυτές -όσοι το επιθυμούν- ως παρατηρητές, άνευ δικαιώματος λόγου φυσικά.
Πάντως, τόσο ο Ηλίας Ντάφλος, που βρέθηκε στο γήπεδο Σταμάτας λίγο μετά το επεισόδιο, όσο και ο πρώην πρόεδρος Αριστείδης Σπανέας τηλεφωνικά, συμπαραστάθηκαν στον Δημήτρη Μαργαρίτη και τέθηκαν στην διάθεσή του για κάθε βοήθεια από πλευράς Συνδέσμου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money