Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ



Το διοικητικό συμβούλιο και ο γενικός αρχηγός της Σταμάτας Χρήστος Πέππας, καταδίκασαν το επεισόδιο κατά του διαιτητή Δημήτρη Μαργαρίτη, στον οποίο τηλεφώνησαν το πρωί της Δευτέρας 7/12 και του συμπαραστάθηκαν ηθικά κατά την παραμονή του σε νοσοκομείο, όπου του έγινε ανάταξη δακτύλου.
Σύμφωνα με δήλωση του κ. Πέππα, «η διοίκηση του συλλόγου λυπάται γιατί δεν κατάφερε να συγκρατήσει δύο υπερβολικά φανατικούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι κατέστρεψαν με την συμπεριφορά τους την προσπάθεια για συγκράτηση όσων έβριζαν τους διαιτητές». Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας: «Προσπαθήσαμε, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου Γιώργος, να προστατεύσουμε τον βοηθό από την πλευρά της εξέδρας, στον οποίο απευθύνονταν (όπως και στον διαιτητή) δυό-τρεις παθιασμένοι οπαδοί της ομάδας μας, στην διάρκεια του β’ ημιχρόνου. Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι μετά την λήξη του αγώνα δύο απ’ αυτούς θα πηδούσαν τα σύρματα και θα έτρεχαν να τα βάλουν με τους διαιτητές! Είναι υπερβολικό και ανόητο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, δύο ομάδες γειτονικές, που οι παίκτες διατηρούν ακόμη και συγγενική σχέση, σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί ο διαιτητής να έκανε κάποια λάθη αλλά εμείς δεν έπρεπε να εκνευριστούμε έτσι! Ζητάμε πολλές συγγνώμες από τους διαιτητές για ότι συνέβη, και κυρίως για την ταλαιπωρία του Δημήτρη Μαργαρίτη, που δεν μπορεί να δουλέψει και τρέχει στα νοσοκομεία για να φτιάξει τα δάκτυλα του χεριού του... Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και ελπίζουμε να αντιληφθούν και οι αρμόδιοι της Ένωσης, ότι εμείς προσπαθήσαμε να προλάβουμε κάθε ξέσπασμα φιλάθλου και κακή συμπεριφορά αλλά φαίνεται -από την ζωή που ζούμε- ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν τέτοια αποθέματα αντίδρασης μέσα τους, που δεν κατασιγάζονται με τίποτα»!
* Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής Κοσμάς Πέππας, που φώναζε μέσα στο παιχνίδι κατά του διαιτητή, όταν ηρέμησε μετά τον αγώνα φερόταν μετανιωμένος για ότι έγινε και ζήτησε κι αυτός δημόσια συγγνώμη από τους διαιτητές, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους, για την συμπεριφορά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money