Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1





Με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χαρακτίδη στο 74’ η Θύελλα πήρε πολύτιμη νίκη 1-0 επί της Μάχης στον Μαραθώνα. Η Θύελλα πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της και παραμένει αήττητη από την 3η αγωνιστική, όταν είχε ηττηθεί στο Κορωπί!
Το αποτέλεσμα χαρακτηρίσθηκε δίκαιο, ακόμη κι από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αρχικά διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό του πέναλτυ, από το οποίο προήλθε το γκολ των νικητών… Ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος, χωρίς πολλές φάσεις και με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο. Ο κακός αγωνιστικός χώρος συνέτεινε ώστε οι αντίπαλοι να μην μπορούν «στρώσουν παιχνίδι».
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 25' με τον Βαζέχα, ενώ στο 40' η Μάχη έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία, όταν σουτ του Σένε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κύρκος!
Επίσης, στο 50' ο Αθανασόπουλος έχασε καλή ευκαιρία. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στο 74', όταν ο νεαρός Μπουντάκης μαρκαρίσθηκε εντός περιοχής από τον Σωτηριάδη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και 2η κίτρινη κάρτα στον Σωτηριάδη. Ο Χαρακτίδης ευστόχησε στο πέναλτυ (0-1).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Κάλλης. Με λάθη, ακόμη και στις υποδείξεις των βοηθών!
ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Παππάς, Καλλιακούδας, Τσέλας, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης, Νταής, Σένε (65' λ.τρ. Καχόπουλος), Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (68' Αλ. Κοροβέσης).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης, Γεωργιάδης, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης (77' Λευτ. Παπαδόπουλος), Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος, Βαζέχα (86' Γεραγωτέλλης), Μπουντάκης (73' Μουτζακάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money