Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ.: ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΜΙΧ. ΤΣΙΚΛΟΣ


Μετά τους εκπροσώπους των σωματείων-μελών, τον λόγο πήραν τα μέλη του Δ.Σ. ενώ υπήρξαν και δευτερολογίες από παράγοντες συλλόγων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του απελθόντος προέδρου Γιώργου Παπαμακάριου, όπως και η ομιλία του Δημήτρη Βελτανιώτη. Αναταραχή προκάλεσε η δευτερολογία του κ. Τσίκλου! Αναλυτικά:
Παπαμακάριος (πρ. πρόεδρος Δ.Σ.): Για την ταμπακιέρα δεν μίλησε κανείς! Σκεφθείτε ότι χρειάσθηκαν 15 ημέρες και εισαγγελική εντολή, για να μου δώσουν το πρακτικό της συνεδρίασης της 22/9/2015, που κι αυτό ήταν παραποιημένο σε ότι αφορά το θέμα Νικολάου-Ντάφλου! Αναγκάστηκα να μαγνητοφωνώ -επίσημα, μπροστά σε όλους- τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. γιατί λένε συνέχεια ψέματα! Επί 2 ½ μήνες δεν λειτουργεί τίποτα σωστά: Διαιτησία, μικτές, πειθαρχική επιτροπή… Ο Βελτανιώτης, με τον Νικολάου και τον Ρούσση «πούλησαν» την Ένωση στις εκλογές της ΕΠΟ. Δημιουργήθηκε απίστευτη κατάσταση εις βάρος της ΕΠΣΑΝΑ από πλευράς ΕΠΟ και χρειάσθηκε η δική μου έντονη παρέμβαση για την εξομάλυνση των σχέσεων… Από τότε που ανέλαβα την προεδρία προσπάθησα να διατηρήσω τις ισορροπίες. Έγινα μέλος Επιτροπής της ΕΠΟ και παραμένω ακόμη και σήμερα, που δεν είμαι πλέον πρόεδρος, γιατί έχω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας. Καταφέραμε και αξιολογήσαμε 28 διαιτητές, μεταξύ των οποίων -για πρώτη φορά- και 2 βοηθών Α’ εθνικής. Όμως, αυτοί οι κύριοι προσπάθησαν πέρυσι να με ρίξουν. Δεν τα κατάφεραν και το έκαναν πάλι εφέτος… Απέρριψαν ετσιθελικά την βούληση των 35 σωματείων για έκτακτη Γ.Σ. ώστε να προσφύγουμε σε εκλογές, γιατί γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία είναι με το μέρος μου. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα!
Θωμάς Ρούσσης: Θα συμφωνήσω με τον κ. Τσίκλο ότι το επίπεδο ορισμένων εδώ μέσα είναι χαμηλό! Πάντως, να ξέρετε ότι δεν θέλουμε να ξεπερνάμε το καταστατικό. Είναι αλήθεια ότι αφ’ ότου εξελέγην δήμαρχος, έπρεπε να αφήσω την ΕΠΣΑΝΑ. Όμως, ο Παπαμακάριος δεν με άφησε να παραιτηθώ! Του έδωσα την παραίτησή μου και δεν την δέχθηκε… Το ίδιο έγινε και με τον Αποστολίδη. Αύριο το πρωί η παραίτησή μου είναι δεδομένη! Θέλω να δώσουμε την ευκαιρία στο Δ.Σ. να ολοκληρώσει την θητεία του.
Βελτανιώτης: Δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν το πρόσωπο της Γενικής Συνέλευσης. Ούτε ότι μια δήλωσή μου θα προκαλούσε την αντικατάσταση του Παπαμακάριου. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα από τις τελευταίες εκλογές δεν πήγαν καλά. Αλλά είτε τώρα είτε τον Ιούνιο γίνουν εκλογές, εκλέγονται 11 μέλη. Η συνεχής αντιπαράθεση με τον Παπαμακάριο αφορούσε αίτημα του Γιαρένη και την άρνησή του να το ικανοποιήσει. Αυτός έδινε βάση συνεχώς στα διάφορα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες. Μόλις έχασε την θέση του, βγήκαν στο τραπέζι και οι υπεύθυνες δηλώσεις! Για τις εκλογές της ΕΠΟ, μετά από 4 γενικές συνελεύσεις, θα σας πω ότι ο Σαρρής δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις του και μας ανάγκασε να κοιτάξουμε το συμφέρον της Ένωσης, που έβαλε στο ταμείο της 25.000 ευρώ!
- Παρέμβαση Μπέτση: Τώρα ακούσαμε μια άλλη εκδοχή από τον κ. Βελτανιώτη για το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ! Άλλα είχε πει σε προηγούμενη γενική συνέλευση απαντώντας τότε στον κ. Μαγουλά!
Αποστολίδης: Ακούσθηκαν γενικότητες. Πρέπει να αλλάξουν οι νοοτροπίες. Να μην μπερδεύουμε τις φιλικές μας σχέσεις παρέας, με την παραγοντική μας σχέση σε ότι αφορά την ΕΠΣΑΝΑ. Η στείρα κριτική φθείρει την Ένωση… Εμείς, δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο, είμαστε οι εκφραστές σας!
- Φωνές από κάτω: «Για μια καρέκλα τρωγόσαστε». Επίσης, έντονες διαμαρτυρίες από τον κ. Δελαγραμμάτικα, ανάγκασαν τον κ. Αποστολίδη να τον αποκαλέσει γελοίο!
Τσίκλος: Επειδή μιλήσατε για γενικότητες, εγώ μίλησα στοχευμένα. Ξέρω αλλά δεν μπορώ να κρίνω! Ο κ. Νικολάου γνωρίζει πολύ καλά για μια κασέτα, που βοήθησε την ομάδα μου να ανέβει στην Δ’ εθνική, τότε. Ολίγοι επίορκοι διαιτητές πάνε σε διατεταγμένη υπηρεσία! Παρακαλώ παραιτηθείτε, αν θέλετε πραγματικά να λειτουργήσει η Ένωση. Να γίνουν εκλογές τώρα για μεταβατική διοίκηση. Να γίνει η Ένωση μια γροθιά για να διεκδικήσουμε από την ΕΠΟ τα δικαιώματά μας.
- Ακολούθησε μικρό πανδαιμόνιο μεταξύ των μελών της συνέλευσης και σύντομη δήλωση Φλαμπούρη, ότι δεν πρόκειται να μετέχει στο επόμενο Δ.Σ. Η δήλωση προκάλεσε (φωναχτό) σχόλιο του Αχιλλέα Δελαγραμμάτικα: «Τρίζουν τα κόκκαλα του Βακιρτζή»! Αμέσως μετά άρχισε η αλφαβητική ανάγνωση των σωματείων και η ψηφοφορία.

* Οι Νικητές Μεσογείων εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ομάδα μας αποχώρησε κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς από διοικούντες και παράγοντες. Ζητάμε ανθρώπους για το ποδόσφαιρο, όχι για τις καρέκλες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money