Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ.: ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Η ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ



Πύρρεια παραμονή στην διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ εξασφάλισε η παρέα του Γρηγόρη Αποστολίδη, αφού στην έκτακτη Γ.Σ. με μοναδικό θέμα την παύση ή μη του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, 29 σωματεία ψήφισαν υπέρ της παύσης, 23 κατά της παύσης και 5 απείχαν, δήλωσαν παρόν ή λευκό. Έτσι, το Δ.Σ. εξασφάλισε την παραμονή του στην εξουσία μέχρι τον Ιούνιο, εκτός αν με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κριθεί παράνομη και ζητηθεί να γίνουν άμεσα αρχαιρεσίες για εκλογή νέας διοίκησης! Για την αποδοχή της παύσης του Δ.Σ., με βάση το δεδομένο 52 έγκυρων ψηφοδελτίων, χρειαζόταν υπερψήφιση της πρότασης από 39 σωματεία-μέλη!   
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί κόλαφο για την διοίκηση Αποστολίδη, αφού περισσότερο από το 55% των σωματείων-μελών κατέδειξε την απαξίωσή του στην παρούσα διοίκηση! Βέβαια, αυτό επιθυμούσε και η συγκυριακή πλειοψηφούσα παρέα, η οποία κατέφυγε στο τρυκ του άρθρου 29, που χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία ¾ των εγκύρων ψήφων, κι απέρριψε αντικαταστατικά το αρχικό αίτημα 35 σωματείων (περιλαμβάνονταν και 5 νέα σωματεία, που δεν τους δόθηκε χθες το δικαίωμα να ψηφίσουν) για έκτακτη Γ.Σ. με θέμα την προσφυγή σε εκλογές, βάσει του άρθρου 31 του καταστατικού, λόγω μη εύρυθμης λειτουργίας του Δ.Σ., επειδή θα χρειαζόταν απλή πλειοψηφία του 50% για την αποδοχή του αιτήματος (δηλαδή μόνο 27 σωματεία-μέλη)! Όπως και να ‘χει το θέμα, η παρούσα διοίκηση δεν διαθέτει την λεγόμενη «δεδηλωμένη» (δηλαδή δεν έχει την πλειοψηφία με το μέρος της) και δεν μπορεί να διοικεί την Ένωση ως μειοψηφία…
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπέρ της παύσης του Δ.Σ. ψήφισαν τα σωματεία-μέλη που οι ομάδες τους αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες (Αχαρναϊκός, Τριγλία, Αστέρας Βάρης), επίσης τα
περισσότερα σωματεία της Α’ κατηγορίας Θύελλα, Ολυμπιακός Λαυρίου, Παλληνιακός, Νικολακάκης, Μάχη Μαραθώνος, Κορωπί, Άρης Βούλας, Γλυκά Νερά, Δόξα Κορωπίου ενώ υπέρ της παραμονής του Δ.Σ. ψήφισαν οι Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, Κεραυνός Κερατέας, Πρωτέας Π. Φωκαίας, Νικηφόρος, Κουβαράς, Μαρκό και λευκό ψήφισε η Λαυρεωτική!
Από την Β’ κατηγορία, υπέρ της παύσης του Δ.Σ. ψήφισαν 10 (από τα 18) σωματεία, κι από την Γ’ κατηγορία 7 (από τα 15) σωματεία. «Παρών» δήλωσαν η Ατλαντίς και η Δόξα Ποντίων ενώ απεχώρησαν πριν την ψηφοφορία και δεν ψήφισαν η Δόξα Αγ. Άννας και οι Νικητές Μεσογείων.
Στην διάρκεια της συνέλευσης ακούσθηκαν «σημεία και τέρατα» από παράγοντες των σωματείων αλλά κι από τους διοικούντες! Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και διήρκεσε 3 ½ ώρες (από τις 7 έως τις 10.30’ μ.μ.) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Holiday Inn.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money