Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–2



Η γηπεδούχος Βουλιαγμένη νίκησε πολύ δύσκολα τον Εθνικό Ν. Μάκρης (3-2), μετά από αγώνα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίωρο με 2-0 αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν λήξει το α’ ημίχρονο και άρπαξαν την νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού!
Οι παίκτες της Βουλιαγμένης συνήλθαν από το σοκ (!) και μετά το 30' έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους… Επηρεασμένοι κι από τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου, οι παίκτες της Βουλιαγμένης -όσοι αγωνίσθηκαν- έβγαλαν άλλη μια φορά το πείσμα τους, την θέληση για νίκη, στέλνοντας για ακόμη μια χρονιά το δικό τους μήνυμα: Ότι παρ’ όλο που όλοι τους έχουν ξεγραμμένους, αδιαφορώντας για τα μύρια προβλήματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εκείνοι για το καλό του συλλόγου και της ομάδας, υπερβάλλουν εαυτό και μαζί με τους προπονητές τους (Μανώλη Καπίρη, Μιχάλη Πανούση), δίνουν καθημερινά τις δικές τους απαντήσεις και μέσα στο γήπεδο, κι έξω απ’ αυτό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, με συγκομιδή 18 βαθμών, η Βουλιαγμένη κλείνει χαρούμενα το 2015, έχοντας απόρθητο φρούριο την έδρα της...
Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Ραζακιά (0-1) και στο 30' ο Αϊδώνης πέτυχε το 0-2! Η Βουλιαγμένη πάντως αντέδρασε γρήγορα. Στο 35’ μείωσε με τον Παφίτη (1-2) και στο 40' με τέρμα του Μαρίου, ισοφάρισε 2-2.
Στην διάρκεια του αγώνα δεν έλειψε η ένταση και το πάθος. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς, ήταν η αποβολή στο 60’ με 2η κίτρινη κάρτα του Ελευθερίου. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10. Παρ’ όλα αυτά, ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο τερματοφύλακας Τσουνάκης, στο 80’, πραγματοποιούσε εξαιρετική επέμβαση σε σέντρα-σουτ, με την μπάλλα να κατευθύνεται στο «Γ» της εστίας του!
Τελικά η Βουλιαγμένη κατάφερε να «πάρει» το παιχνίδι, με γκολ του Χριστόπουλου στο 88’, μετά από εκτέλεση φάουλ και κακό υπολογισμό της πορείας της μπάλλας από τον τερματοφύλακα Κόλλια (3-2).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Σοφιάς.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Αντάρτης, Χατζηνικολάου, Μανταλώζης, Καρδαμίτσης, Παπανικολάου (30' Παφίτης), Χριστόπουλος, Μαρίου, Μπακάλης (93' Μινάι).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Κονταρίνης, Ελευθερίου, Νικηφοράκης (65' Μπεκιάρης), Πιλάι, Αλτιπαρμάκης, Ραζακιάς, Τζάμος, Αϊδώνης (80' Γεωργιόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money