Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–3



Την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους σημείωσαν τα Καλύβια στις Αφίδνες επί του τοπικού Αφιδναϊκού με 3-2, ύστερα από αμφίρροπο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ.
Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν δύο φορές, δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, με μεγάλη προσπάθεια και τύχη, γύρισαν στο τέλος το αποτέλεσμα και πήραν την πολύτιμη νίκη!
Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα (9’) ο Μίχας πέτυχε το 1-0 αλλά πολύ γρήγορα (12’) ο Καρελιώτης με απευθείας κτύπημα φάουλ ισοφάρισε (1-1). Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (40’) ο Τσαβδαρίδης έδωσε πάλι προβάδισμα στον Αφιδναϊκό (2-1).
Τα Καλύβια στο β’ ημίχρονο έδειξαν μεγαλύτερο πάθος και στο 47’ ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με τον Καρελιώτη (2-2). Και στο 70’ ο Δημήτρης Οικονομίδης έγραψε το 2-3, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης. Η νίκη πανηγυρίσθηκε δεόντως από παίκτες, προπονητικό τημ και παράγοντες των Καλυβίων.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσέλιος, Σοφιάς.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Γκιόλα, Άλι (51’ Δημητριάδης), Δήμας, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Κλίσι, Τσαβδαρίδης, Μίχας (75’ Κουτσούκος), Τσαλίδης (66’ Ι. Νικολάου).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο, Παπανίκου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Δ. Οικονομίδης (91’ Ροκανάς), Χασουράκης, Αντ. Οικονομίδης (57’ Χριστόπουλος), Αλεξίου (78’ Μάτι), Καρελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money