Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΧΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ



Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ συζητήθηκαν αρκετά θέματα που χρήζουν ενδιαφέροντος και αξίζει να ενημερωθούν σχετικά, οι παράγοντες των σωματείων της περιοχής.
Κατ’ αρχήν έγινε θέμα συζήτησης η (συνήθης στα τελευταία συμβούλια) φανερή μαγνητοφώνηση της συνεδρίασης από τον κ. Παπαμακάριο, ο οποίος αν και κλήθηκε να αποσύρει το μαγνητόφωνο, δεν το έπραξε, επικαλούμενος ότι «καταγράφει όσα λέγονται, ώστε να τα έχει ως αποδεικτικό υλικό, επειδή τα πρακτικά που ζήτησε και έλαβε, ήταν παραποιημένα, όπως υπογράμμισε και δημόσια στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση». Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, ο κ. Παπαμακάριος απάντησε ότι «το υλικό αυτό θα χρειασθεί όταν κάποιοι θα φθάσουν μέχρι τον εισαγγελέα», χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες.
Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε διάφορες εισηγήσεις των Επιτροπών, με περισσότερα θέματα από τις Επιτροπές Κυπέλλου και Υποδομών. Πάντως, ανάμεσα στ’ άλλα, ορίσθηκε το β’ γήπεδο Γλυκών Νερών, ως έδρα του κυριακάτικου αγώνα Αήττητου Σπάτων – Άνοιξης.
Ακολούθησε συζήτηση για την πειθαρχική δίωξη παραγόντων και σωματείων, με δικαιολογία την «δυσφήμιση του ποδοσφαίρου»! Πρώτος παραπέμφθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, για δηλώσεις που έκανε πριν από ένα μήνα περίπου, κατά του διαιτητή Ανδρέα Βλάχου, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Μάχη Μαραθώνος στο Κύπελλο… Κάπως αργά, βέβαια, έγινε κι αυτή η κλήση -όπως και οι υπόλοιπες- για παροχή εξηγήσεων, δεδομένου ότι πέρασαν τουλάχιστον 3 εβδομάδες.
Από τον Δημ. Δεστούνη προτάθηκε η πειθαρχική δίωξη του πρώην προέδρου της Δόξας Αγίας Άννας Σάββα Βαβάση, για όσα είπε εναντίον του στην Γενική Συνέλευση, ως εκπρόσωπος της Άνοιξης! Η εισήγησή του απερρίφθη από την πλειοψηφία διότι ο ίδιος ο κ. Δεστούνης δεν παρίστατο στην αίθουσα όταν τοποθετήθηκε ο κ. Βαβάσης. Ο ταμίας της Ένωσης επέμεινε όσο μπορούσε στην άποψή του, δείχνοντας μάλιστα ψήγματα εμπάθειας κατά του κ. Βαβάση, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. ότι είχε δίκιο!
Τέλος, υπόλογος για άγνωστο λόγο βρέθηκε και ο Παμπαιανικός (με τον εκπρόσωπό του Θοδωρή Κοτσώνη), ποιος ξέρει για ποια παρατυπία! Μπορεί ίσως να έκρινε η πλειοψηφία ότι φταίει ο σύλλογος για δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα του κ. Κοτσώνη; Θα το μάθουμε κι αυτό επί της διαδικασίας.

* Στο μεταξύ, ο Διόνυσος κατέθεσε έφεση στην δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, επί της αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, που δεν τιμώρησε τον παίκτη του Ωρωπού Κων. Φιλλή, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον διαιτητή Βαγγ. Κορδολαίμη στον αγώνα Κρυονερίου-Ωρωπού, με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στην συνάντηση της επόμενης αγωνιστικής Ωρωπού-Διονύσου!
* Έφεση φαίνεται ότι θα καταθέσει και η Σταμάτα για την ποινή που της επεβλήθη (4 αγώνες αποκλεισμού έδρας και -3 βαθμοί), επιδιώκοντας την διαγραφή της ποινής αφαίρεσης βαθμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money