Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤOY A.O. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ



Προβλήματα δημιουργεί η διοικητική αρρυθμία στον Α.Ο. Βουλιαγμένης! Παρά το γεγονός της διενέργειες εκλογών και συγκρότησης σε σώμα νέου διοικητικού σχήματος (από τις 12 Δεκεμβρίου 2015), το σωματείο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, επειδή η γραμματέας της νέας διοίκησης κ. Μαρία Σίνα, ως προερχόμενη από την πλευρά του απελθόντος δημάρχου κ. Πανά, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, βιάσθηκαν να προχωρήσουν σε ενέργειες που δεν έπρεπε, όπως η αλλαγή κλειδαριών σε χώρους του αθλητικού κέντρου που ανήκει στον δήμο…
Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών (που θεώρησε μάλλον αντιπολιτευτικές…) ήταν η αντίδραση του ίδιου του δημάρχου «3Β» Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος ως πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου, πήρε πρωτοβουλία (ως ιδιοκτήτης του χώρου) και τοποθέτησε νέες κλειδαριές στο γήπεδο και τους χώρους όπου είχαν αλλαχθεί. Παράλληλα, έδωσε κλειδιά για την λειτουργία του αθλητικού κέντρου (ελλείψει άλλου φύλακα), στον μοναδικό συμβασιούχο με τον δήμο κ. Σκουζή, που διατηρεί το κυλικείο του γηπέδου.
Η ενέργεια του δημάρχου θεωρήθηκε ως «αιτία πολέμου» από πλευράς της νέας διοίκησης, αφού ο κ. Σκουζής αποτελεί βασικό στέλεχος της απελθούσας διοικήσεως. Μάλιστα, το τελευταίο, εντελώς ενδεικτικό επεισόδιο, ήταν η δήλωση της δικηγόρου Τίνας Κουτρουβίδη, ότι θα υποβάλει μήνυση στον δήμαρχο, επειδή σε τηλεφωνική τους συνομιλία σχετικά με το θέμα, ο κ. Κωνσταντέλλος την εξύβρισε!
Η συνεχιζόμενη διαμάχη για την επικράτηση στα διοικητικά της Βουλιαγμένης, δεν επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία των ομάδων του συλλόγου. Ο Α.Ο. Βουλιαγμένης βρίσκεται σε «διοικητικό κενό», μετά την προσφυγή που έγινε κατά της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση της 12 Δεκεμβρίου 2015! Η οξεία αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του συλλόγου αποτελεί πλέον αντικείμενο διερεύνησης των αστικών δικαστηρίων.

* Για την ιστορία δημοσιεύουμε το Δ.Σ. που εξελέγη στις τελευταίες αρχαιρεσίες: Το Σάββατο 12/12/2015, μετά από απόφαση του απελθόντος Δ.Σ. με αριθμό πρακτικού 142, συνήλθε στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου 9μελούς Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος Μπέττας Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος Σίνα Μαρία, γεν. γραμματέας Χρυσούλη Φωτεινή, ταμίας Μουλινού Ιωάννα, γεν. αρχηγός Στρατάκος Γεώργιος και μέλη οι Σίνας Νικόλαος, Γραμματικάκη Ζαχαρούλα, Νικολούδη Αναστασία, Νικολακάκης Σπύρος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money