Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–1



Έκτη σερί νίκη για την πρωτοπόρο Ατλαντίδα, εκτός έδρας, επί του ισχυρού Ωρωπού. Το ματς ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ευκαιρίες ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανώριμοι και άτυχοι στην τελική προσπάθεια (είχαν και πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα).
Στο α’ μέρος μεγάλες φάσεις έγιναν στο 25’ με τον Μπραχιμάι (σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπιασε ο Τσούνης στην γωνιά του) και ο Φιλλής στο 37’ (επιχείρησε σουτ βολ-πλανέ αλλά ήταν ελάχιστα άστοχος)! Επίσης, ένα καλό σουτ επιχείρησε και ο Χρυσάφης, που απέκρουσε ο Ντέρκα.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίς μπήκε πιο επιθετική στο παιχνίδι και σε αντεπίθεση (51’) ο Φώσκολος έκανε γύρισμα από πλάγια, ο Ντέρκα έδιωξε προσωρινά και ο Αμπάζι προσπάθησε να διώξει την μπάλλα, που κτύπησε στο χέρι του Γκατεντασβίλι, ο οποίος προχώρησε και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1!
Ο Ωρωπός στην συνέχεια αντέδρασε, πίεσε και είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Φιλλή στο 60’, που ήταν σε ευνοϊκή θέση αλλά ο Τσούνης απέκρουσε πάλι!
Στα τελευταία λεπτά δημιουργήθηκε ένταση κι απεβλήθη (83’) ο Φιλλής (κτύπησε εκτός φάσης τον Γκατεντασβίλι), αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Πάντως, στο 93’ παραλίγο να ισοφαρίσει ο Ωρωπός, όταν ο Βολιώτης εκτέλεσε φάουλ από 20 μέτρα και ο τερματοφύλακας Τσούνης πραγματοποίησε πολύ δύσκολη απόκρουση.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου – Μακρή, Αχ. Παπαδόπουλου, σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Λάπα, Αμπάζι, Γιουνάς, Κατερίνης, Ευφραιμίδης (64' Β. Σκαρμούτσος), Κανάρης (67' Μπαλόκας), Βολιώτης, Κ. Φιλλής, Μπραχιμάι (80' Κατσίκας), Εδ. Σκαρμούτσος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος, Πάσσαρης, Καρποντίνης (80' Μπερέτης), Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (57' Καγιάς), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (90' Τσαδήμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money