Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–3



Συγκλονιστικό παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, πολλές χαμένες ευκαιρίες, δύο γκολ με πέναλτυ και μία αποβολή. Το αποτέλεσμα ισόπαλο 3-3!
Όμως, οι ομάδες εκνευρίσθηκαν με τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος αναδείχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή. Το διαιτητικό τρίο απέτυχε παταγωδώς, κι ευτυχώς που οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες των αντιπάλων ομάδων δεν είναι απ’ αυτούς που δημιουργούν επεισόδια!
Ο διαιτητής Καρράς και οι βοηθοί του, σε καμία φάση του αγώνα (ο οποίος διήρκεσε 99’), δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αφήνοντας και στις δύο ομάδες πολλά παράπονα για τις αποφάσεις τους...
Ο Παμπαιανικός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, με γρήγορο ποδόσφαιρο. Ο Αχιλλέας προσπαθούσε με μεγάλες μπαλλιές να βγει στην επίθεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι καλύτερες φάσεις:
12’ σουτ του Τσιγάρα ελάχιστα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
19’ σουτ του Κοτροζίνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23’ κεφαλιά του Χαλιβελάκη, πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
25’ ο Καραπαναγιώτης ανατρέπει τον Λόκου μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής δείχνει …την συνέχεια του παιχνιδιού!
28’ το 1-0 μετά από κτύπημα κόρνερ του Τσάκαλου και προβολή από κοντά του Χαλιβελάκη.
33’ σουτ του Δημήτρουλα, πέρασε άουτ.
42’ το 1-1, όταν σε απομάκρυνση της μπάλλας από τον Καραπαναγιώτη, ο Τσιγάρας έβγαλε συρτή σέντρα και ο προωθημένος Παπασωτηρίου με αριστερό σουτ στο «Γ» του Τόλλια ισοφάρισε.
60’ ο Χατζής έφυγε σε αντεπίθεση μόνος με τον τερματοφύλακα, κι επιχείρησε σουτ-λόμπα από 35 μέτρα, που έστειλε την μπάλλα πάνω από τον Τόλλια αλλά ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι!
61’ ο Κονιαβίτης με σκληρό φάουλ (είχε ήδη κίτρινη κάρτα), τραυματίζει τον Δημήτρουλα, ο οποίος γίνεται αναγκαστική αλλαγή Ο διαιτητής έδωσε πλάγιο άουτ!
68’ το 1-2 με τον Σέλβια, ο οποίος από πλάγια θέση απέφυγε με ωραίες ντρίμπλες 4 αντιπάλους, κι αφού έφθασε σχεδόν στην γραμμή του άουτ, εντός μικρής περιοχής, με ασύλληπτο σουτ (με εξωτερικό φάλτσο) πανηγύρισε την ανατροπή του σκορ.
71’ σουτ του Χαλιβελάκη, απέκρουσε ο Ομουρίδης με δυσκολία.
75’ το 2-2 με τον Σταματόπουλο να βγάζει παράλληλη μπαλλιά και τον Αγγελόπουλο από το ύψος του πέναλτυ να σκοράρει.
76’ σε κτύπημα φάουλ του Τσιγάρα, ο Παπασωτηρίου έπιασε κεφαλιά και ο Τόλλιας με δυσκολία την έδιωξε κόρνερ.
82’ σε σέντρα του Καραγιαννίδη, ο Κονιαβίτης βρέθηκε απέναντι από τον Ομουρίδη, αλλά έστειλε την μπάλλα απελπιστικά άουτ.
87’ το 2-3 όταν ο Λαγός πέρασε τρεις αντιπάλους του, ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Κονιαβίτη. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και οι παίκτες του Αχιλλέα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφασή του. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου.
88’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Σέλβια, επειδή κλώτσησε την μπάλλα μακριά…
95’ το 3-3 όταν σε φάουλ του Αβραμόπουλου, ο Κονιαβίτης έπεσε πάνω στον Παπασωτηρίου! Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με αρκετή καθυστέρηση (κι ενώ ο βοηθός του έδειχνε να συνεχισθεί το παιχνίδι). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κονιαβίτης.
Διαιτητές: Καρράς – Κουλοχέρης, Ράπτης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλάρης): Τόλλιας, Αβραμόπουλος, Λάσκαρης, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης (22’ Καραγιαννίδης), Κονιαβίτης, Σταματόπουλος, Χαλιβελάκης (73’ Τσαναχτσίδης), Σάλαρι (61’ Καρβούνης), Τσάκαλος, Αγγελόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Δημήτρουλας (61’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Λόκου (81’ Γιαμάς), Τσιγάρας, Κτίστης (64’ Λαγός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money