Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–0



Σπουδαία εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Παμπαιανικός επί του Αήττητου Σπάτων με 2-0, στο τοπικό ντέρμπυ. Ο Παμπαιανικός έπαιξε στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με εναλλαγές θέσεων, κι επικράτησε του Αήττητου, που δεν ικανοποίησε τους φίλους του.
Στο α’ ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, με τον Παμπαιανικό να το ελέγχει. Μάλιστα, είχε σουτ του Τσιγάρα στο 23’ και του Λόκου στο 36’, τα οποία κατέληξαν ελάχιστα άουτ.
Ο Αήττητος προσπαθούσε με μεγάλες μπαλλιές να βρει τον Κατσικώστα, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού όλες οι μπαλλιές σταματούσαν στο κεντρικό δίδυμο των Κοτροζίνη και Παπασωτηρίου.
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός βελτίωσε περισσότερο την απόδοσή του, όπως την πίεση στην εστία του Κονόμι, με αποτέλεσμα οι κεντρικοί αμυντικοί Λευθεροχωρίτης και Μπαράκος να υποπέσουν σε λάθη που κόστισαν στην ομάδα τους.
Μεγάλη ευκαιρία του Παμπαιανικού να προηγηθεί στο 68’, όταν ο Τσιγάρας από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλλα άουτ. Στο 70’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Λαλαούνης για διαμαρτυρία. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα δύο γκολ!
Στο 76’ ο Λευθεροχωρίτης δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Λαγό, που έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε ωραία πάνω από τον Μπαράκο στον Σέλβια, ο οποίος με ωραίο σουτ πάνω από τον Κονόμι, σημείωσε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Παμπαιανικού και βάρυνε τους αντιπάλους τους, οι οποίοι με σκληρά μαρκαρίσματα προσπαθούσαν να σταματήσουν τους γηπεδούχους.
Στο 81’ ο Σέλβια έβγαλε ωραία μπαλλιά μέσα στην περιοχή του Αήττητου στον Λαγό, ο οποίος με ωραίες ντρίμπλες απέφυγε τον Λευθεροχωρίτη και πέτυχε το 2-0. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα και ο Κολάγκι για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γκόμπλια.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Τσέλιος, Νίκας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ουμουρίδης, Κατσίμπρας, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λόκου (65’ Λαγός), Δημήτρουλας, Γιαμάς (46’ Σέλβια), Τσιγάρας (73’ Παρθένης), Λαλαούνης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος) Κονόμι, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Κοντάκης (55’ Τσούκα), Λάππας, Tογιάλλι (81’ Καρναβίας), Κατσικώστας, Κολάγκι, Φράγκος (80’ Κουτρούμπας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money