Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 4–0



Με άνετη επικράτηση (4-0) επί του Νικηφόρου, έκλεισε την χρονιά ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην Α’ κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν ευχάριστο, ανοικτό, με καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έδειξαν αμέσως την ανωτερότητά τους και αφού τους ακυρώθηκε γκολ στο 16’ (υποδείχθηκε οφ-σάιντ ο Π. Ντεντόπουλος), άνοιξαν το σκορ στο 26' με πλασέ του Λαζαρίδη (1-0). Το 2-0 έγινε στο 37', όταν ο Χρήστος Τσεβάς εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Καυκιά και πλάσαρε από κοντά, ενώ στο 65' ο Τσέλια πέτυχε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος στο 68'.
Ο Κώστας Τσεβάς είχε δύο εξαιρετικά σουτ (ένα σε κάθε ημίχρονο), που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Καυκιάς, ενώ ο Νικηφόρος μετά το 4-0 μπορούσε να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, στις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μπάσολι (46' Τσιούμας), Σεβδαλής, Ιωσήπου (46' Τσέλια), Χρ. Ντεντόπουλος (74' Βλάσι), Λαζαρίδης, Σουσούνης, Κατσούγκρης, Π. Ντεντόπουλος, Κ. Τσεβάς, Χρ. Τσεβάς.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Καυκιάς, Χασιώτης (46' Κοτσώνης), Παυλίδης, Αλβανός, Ζάχο, Καγιώργης, Σερμπενιάδης, Ρίζος, Έμπουε (66' Αποστολόπουλος ΙΙ), Δούβος, Κανελλόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money