Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–5



Ο Παθιακάκης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στην Ανθούσα επί των Νικητών, κι έβαλε πλώρη για «μεγάλα πράγματα» (βλέπε άνοδο)! Οι Νικητές σ’ έναν ακόμη αγώνα έπαιξαν με πολλές απουσίες και η εμφάνισή τους κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Παρ’ όλα αυτά, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν, κι έχασαν 2 καλές ευκαιρίες.
Όμως, ο Παθιακάκης εκμεταλλεύθηκε τις αντεπιθέσεις του και σημείωσε 2 τέρματα στο 27' με σουτ του Ντρένοβα μέσα από την περιοχή (0-1) και στο 37' με τρομερό σουτ του Ασημάκη (0-2).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέδειξαν τους «αυτοματισμούς» του παιχνιδιού τους και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, έγινε το 0-3 στο 59’ με ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Ντρένοβα. Οι παίκτες των Νικητών έχασαν κι αυτοί σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά ο τερματοφύλακας Αντωνίου ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του.
Στο τελευταίο ημίωρο το παιγνίδι άνοιξε, με αποτέλεσμα να σημειωθούν 3 ακόμη τέρματα: Το 0-4 σημείωσε στο 65' ο Αρβανιτάκης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82’ με τον Λεμονή (1-4), ωστόσο το τελικό σκορ (1-5) διαμόρφωσε ο πρωταγωνιστής της συνάντησης Ανδρέας Ντρένοβα στο 85', με νέα ατομική ενέργεια κι άπιαστο σουτ από δύσκολη γωνία (θυμήθηκε τα παλιά, με χατ-τρικ)!
Ο Παθιακάκης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εφετινές του εμφανίσεις και δικαιούνταν το μεγάλο σκορ νίκης, ενώ οι Νικητές έκαναν μια κακή εμφάνιση…
Διαιτητές: Προδρομίδης – Μπαλάγκα, Βάλλας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης, Κουλούτζος, Ξαγοράρης, Ζαρομυτίδης (72’ Τζούφι), Γυφτέας, Ντιέλλι (65’ Μέτα), Σωτηρόπουλος (68’ Νικ. Λεμονής), Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Πανουσόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Αντωνίου, Οικονομόπουλος (80' Τσαουσόπουλος), Κόκκα, Γιαννόπουλος, Τσίγκος, Σωτηρόπουλος (75' Γερογιάννης), Αρβανιτάκης, Αγγελίνας (80' Παθιακάκης), Βουρτσάνης, Ντρένοβα, Ασημάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money