Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Την αντιμισθία του ως αντιπροέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Διονύσου «Ο Θέσπις», προσέφερε στον αθλητικό σύλλογο «Νίκη Δροσιάς», ο πραγματικός φίλαθλος και πρώην γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Ανδρέας Μπέτσης!
Από επιστολή που του απηύθυνε ο σύλλογος της Δροσιάς, ανεδείχθη η εθελοντική προσφορά του φίλου και συνάδελφου…
Στην επιστολή, που υπογράφουν όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Νίκης, αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε Αντιπρόεδρε, σας ευχαριστούμε για την ευγενική χειρονομία σας να δωρίσετε την αντιμισθία σας, ως αντιπρόεδρος του «Θέσπι», στο σύλλογό μας. Ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που ο αθλητισμός δοκιμάζεται και οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν σοβαρά και πολλές φορές ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, η δωρεά σας μας λύνει τα χέρια, ώστε να λειτουργήσουμε στοιχειωδώς και να αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια τα τρέχοντα έξοδά μας. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. “Νίκη Δροσιάς” σε ειδική συνεδρίαση αποδέχθηκε τη δωρεά σας και σας απευθύνει, επ’ ευκαιρία και των επερχόμενων γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, τις καλύτερες ευχές για υγεία και Χρόνια Πολλά, σε σας προσωπικά και την οικογένειά σας».

* Στο στιγμιότυπο, ο Ανδρέας Μπέτσης (δεξιά) με τον δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, κατά την πρόσφατη ορκωμοσία του πρώτου ως δημοτικού συμβούλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money