Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ



Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από την τεχνική ηγεσία των Νικητών ο Κώστας Τσίχλης. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε την παραίτηση του μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τα Καλύβια. O σύλλογος των Νικητών ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Τσίχλη για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν υπογραμμίζουν ότι η αξία και το ήθος του κ. Τσίχλη είναι αδιαμφισβήτητα!
Νέος προπονητής των Νικητών ανέλαβε ο Ηλίας Καραπιπέρης, ο οποίος ήταν πάλι προπονητής στην ανδρική ομάδα μέχρι το 2014. Παράλληλα, παραμένει και διευθυντής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Άμεσος συνεργάτης του κ. Καραπιπέρη, θα είναι ο Νίκος Λεμονής, που αγωνίζεται στους Νικητές τα τελευταία 4 χρόνια.
Στην ανακοίνωση των Νικητών επισημαίνεται: «Μετά τον αγώνα της Κυριακής με τα Καλύβια ο κ. Κ. Τσίχλης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για προσωπικούς λόγους. Οι Νικητές ευχαριστούν θερμά τον κ. Τσίχλη για την συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και τονίζουν ότι η αξία και το ήθος του κ. Τσίχλη είναι αδιαμφισβήτητα.
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Ηλίας Καραπιπέρης, σε συνεργασία με τον Νίκο Λεμονή. Πρόκειται για δύο προπονητές μέλη της οικογένειας των Νικητών, κατόχους διπλώματος UEFA A. Ο Ηλίας Καραπιπέρης που είναι ταυτόχρονα και διευθυντής της ακαδημίας των Νικητών, υπήρξε προπονητής στο ανδρικό τμήμα μέχρι τη σαιζόν 2013-14 ενώ ο Νίκος Λεμονής αγωνίζεται στους Νικητές τα τελευταία 4 χρόνια. Και οι δύο έχουν ως στόχο να ολοκληρωθεί η θετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας αφενός μεν την προώθηση νέων παικτών από την ακαδημία στο ανδρικό τμήμα αφετέρου δε την ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money