Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0–8



Σε ματς άνισο, καθώς ο Αστέρας Μενιδίου διέθετε ελάχιστους διαθέσιμους παίκτες (λόγω εργάσιμης ημέρας), ο Αστέρας Βάρης πήρε με χαρακτηριστική ευκολία την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με νίκη 8-0!
Ήταν το ντεμπούτο του Φώτη Θανέλλα στον πάγκο της ομάδας της Βάρης, που αγωνίσθηκε κι αυτή με πολλές αλλαγές. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο των φιλοξενουμένων, οι οποίοι πέτυχαν εντυπωσιακό σκορ.
Μόλις στο 4' ο Ιβάνοφ έκανε το 0-1, ενώ στο 14' ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2. Στο 22' ο Νικολέτος έγραψε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο μέρος πήγε στον ίδιο ρυθμό και στο 48' ο Ντάγκρας με εντυπωσιακό τακουνάκι έκανε το 0-4, στο 53' ο Χατζησάββας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 73' ο Καναβέτας από πολύ κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 78' ο Ελέζι έκανε το 0-6. Ο Ντάγκρας στο 84' πέτυχε το 0-7, ενώ το τελικό 0-8 σημείωσε στο 85' πάλι ο Ελέζι.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Τσαλίκογλου, Καραθανάσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Αστερής, Αντωνιάδης, Αμανατίδης, Πάτσιος (46΄Καϊταλίδης), Xαμπέρης, Γεωργούσης, Χατήρας (46’ Ζούμας, 82’ Γατσούλης), Μαυρίδης, Κωστελίδης, Ελευθερίου, Φαμελίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Θανέλλας): Τερεκανίδης, Φύτρος (46' Ελέζι), Καράμπας (56' Σταματόπουλος), Τσακιράκης, Αλ. Σκουρλής, Μητσόπουλος (46' Καναβέτας), Ντάγκρας, Νίκου, Χατζησάββας, Ιβάνοφ, Νικολέτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money