Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4–3



Η Λαυρεωτική προηγήθηκε 2-0 στο 23’ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, παρά την εμφανή υπεροχή της στον χώρο του κέντρου. Ο Παλληνιακός αντέδρασε γρήγορα, μείωσε πριν την λήξη του ημιχρόνου (1-2) και διόρθωσε το πρόβλημα στο κέντρο (με σημαντικές παρεμβάσεις και αλλαγές). Αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να ισοφαρίσει (2-2) αλλά και να προηγηθεί στο 70’ με 3-2!
Οι δυνάμεις εγκατέλειψαν σιγά-σιγά τους παίκτες της Λαυρεωτικής, που δεν είναι συνηθισμένοι στο φυσικό χόρτο, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν 3-3 με εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Γιαχάεβ (σημείωσε και τα 3 τέρματα των φιλοξενουμένων). Στο τέλος, στις καθυστερήσεις, ο Παλληνιακός πέτυχε και 4ο γκολ, εξασφαλίζοντας την απίστευτη νίκη!
Η Λαυρεωτική είχε στο 10' δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Παπαδόπουλου και λίγο αργότερα (15'), μετά από ωραιότατο συνδυασμό, ο Β. Γιαχάεβ με σωστό τελείωμα πέτυχε το 0-1. Ο Γιαχάεβ και πάλι, στο 23', εκμεταλλεύθηκε νέα αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-2! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, που υπερείχαν εμφανώς αλλά οι Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης και Τσιριγώτης που είχαν τις ευκαιρίες αστόχησαν.
Όμως, ο Παλληνιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι (37’), όταν ο Μουστόγιαννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοβάνης με κεφαλιά μείωσε (1-2).
Στο β’ ημίχρονο ο Παλληνιακός εμφανίσθηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο, με κέντρο παραγωγικό, απειλητικούς κυνηγούς και με αποτελεσματική πίεση. Η Λαυρεωτική τα έχασε, καθώς στο 58’ ο Μαργέτης με πλασέ ισοφάρισε 2-2 ενώ στο 70’ πάλι ο Μαργέτης, κέρδισε πέναλτυ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοβάνης (3-2)! Ο στόχος των γηπεδούχων είχε επιτευχθεί και οι φιλοξενούμενοι κατάλαβαν ότι έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο… Έτσι, στο τελευταίο τέταρτο με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον ακούραστο Γιαχάεβ, έφθασε (78’) στην ισοφάριση 3-3, με άπιαστο σουτ που έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Αραχωβίτη!
Το ματς-θρίλερ ολοκληρώθηκε στο 93', που η Λαυρεωτική πλήρωσε μια αμυντική αδράνεια και ο έμπειρος Κάππος έδωσε στον Μαργέτη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το «επικό» 4-3.
Ο Παλληνιακός με την είσοδο του Μπούρα στο παιχνίδι από το α’ μέρος, όπως και των Μαργέτη και Κάππου στο β’ ημίχρονο, άλλαξε εντελώς το παιχνίδι του και κατάφερε να το «γυρίσει», αποδεικνύοντας και την επάρκεια του δυναμικού του, απέναντι στην Λαυρεωτική που βρέθηκε αδύναμη να «κρατήσει» το μεγάλο πλεονέκτημα δύο τερμάτων που διαμόρφωσε στην αρχή.
Καλοί οι διαιτητές Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου. Στην διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αρκετές διακοπές, λόγω τραυματισμών παικτών αλλά και για να ηρεμήσουν οι πάγκοι (ειδικά της Λαυρεωτικής). Στην εξέδρα έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, λόγω της επιμονής των Λαυριωτών «φιλάθλων» να συνεχίζουν να βρίζουν (χωρίς λόγο) τους αντιπάλους τους! Επίσης, οι ίδιοι έβριζαν και τον παρατηρητή αγώνα επειδή έκανε (σωστά) παρατηρήσεις στον γυμναστή της Λαυρεωτικής…   
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσης, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Δαραμούσκας (25' Μπούρας), Κούνας (75' Κάππος), Μουστόγιαννης, Μυρτάι, Καββαδίας (46' Μαργέτης), Κοβάνης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Χουσεΐν, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (70' Ασλάνι), Β. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (80' Τσομπανάκης).
* Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του πατέρα του Χρήστου Μουστόγιαννη, που έφυγε από την ζωή. Ο εξαιρετικού χαρακτήρα παίκτης του Παλληνιακού, παρά το βαρύ πένθος του, αγωνίσθηκε κανονικά…

Το 0-1 από τον Β. Γιαχάεβ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money