Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΟΥ



Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Καραγιώργου και την αντικατάσταση του Αχιλλέα Δελαγραμμάτικα από την Επιτροπή Παρατηρητών, έρχεται κι άλλη καταγγελία στην δημοσιότητα από τον χώρο των παρατηρητών, με ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι προέρχεται από παλαιό και έμπειρο στέλεχος των παρατηρητών της ΕΠΣΑΝΑ.
Ο λόγος για τον Γιώργο Μήτρου, ο οποίος αγανάκτησε από την συμπεριφορά των αρμοδίων της Επιτροπής Παρατηρητών σε ότι αφορά τους ορισμούς και μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας προς δημοσίευση:
«Ύστερα από τόσα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα γήπεδα της Ένωσής μας, αφού προσφέρω τις υπηρεσίες μου περισσότερο από 13 χρόνια, κι αποτελώντας ένα από τα πρώτα στελέχη των παρατηρητών, νομίζω ότι είναι υπερβολική η συμπεριφορά του υπευθύνου της Επιτροπής κ. Νικολάου προς το πρόσωπό μου. Αν δεν επιθυμεί να προσφέρω πλέον τις υπηρεσίες μου, γιατί δεν το λέει; Δεν είναι ωραία συμπεριφορά η χρησιμοποίησή μου όποτε υπάρχει κενό σε κάποιο παιχνίδι ή όταν -την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή- καλούμαι να αναπληρώσω κάποιον άλλο. Αυτές οι καταστάσεις πρώτη φορά συμβαίνουν σε τέτοιο βαθμό»…
Η αντίδραση του κ. Μήτρου θεωρούμε ότι κρύβει όλη την αγανάκτηση εκείνων των φιλάθλων, οι οποίοι αγαπούν το άθλημα και παρακολουθούν την μειοψηφική διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ να λειτουργεί χωρίς ίχνος σωστού προγραμματισμού και αξιοποίησης των στελεχών της!
Κι επειδή είναι πασίγνωστη η άποψη και συμπεριφορά του Γιώργου Νικολάου για τον τρόπο διοίκησης, δεν περιμένουμε να δώσει κάποια απάντηση στην δίκαιη διαμαρτυρία του. Μακάρι να υπάρξει για να την φέρουμε στην δημοσιότητα. Όμως, τι να περιμένουμε από παράγοντα του ποδοσφαίρου που δηλώνει ανενδοίαστα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, ότι «δεν υπάρχει δημοκρατία στο ποδόσφαιρο», προσθέτοντας «δεν θα κάνουν τα σωματεία ό,τι θέλουν, αλλά εμείς που διοικούμε την Ένωση»! Αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money