Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ «ΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ» ΑΠΟΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΑΙΚΤΗ



Νέο σκάνδαλο προέκυψε στην πολύπαθη Ένωση, στην οποία κάθε ημέρα που περνάει όλο και κάποια νέα «μαλαγανιά» γίνεται γνωστή!
Τώρα, πληροφορηθήκαμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή δεν τιμώρησε αποβληθέντα παίκτη στο πρωτάθλημα νέων! Καταπληκτικό παράδειγμα αθλητοπρέπειας και «ευ αγωνίζεσθαι» προς τα νέα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο…
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν τιμωρήθηκε ο παίκτης του Αστέρα Αυλώνος Ερρίκος Λιάκος, ο οποίος απεβλήθη το περασμένο Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παμπαιανικό! Τον απέβαλε για επικίνδυνο παίξιμο με 2η κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής Τριγάζης και ανέγραψε καθαρά στο φύλλο αγώνος την αποβολή. Όμως, φαίνεται ότι η Επιτροπή Υποδομών δεν φρόντισε να δώσει το φύλλο αγώνος στην Πειθαρχική Επιτροπή και ο παίκτης του Αστέρα Αυλώνος δεν τιμωρήθηκε! Γιατί άραγε; Μήπως χάθηκε το φύλλο αγώνος; Γεγονός παραμένει ότι ο αποβληθείς παίκτης του Αστέρα Αυλώνος Ερρίκος Λιάκος, παρέμεινε ατιμώρητος!
Πρόκειται για απαράδεκτη αδυναμία στην λειτουργία της Ένωσης, όπως και πολλές άλλες. Για παράδειγμα, ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα νέων Γλυκών Νερών – Ατλαντίδος, με πρόσχημα κάποια «ασθένεια ποδοσφαιριστών του σωματείου ΑΟ Γλυκών Νερών»! Εμείς, όμως, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι παίκτες των Γλυκών Νερών λείπουν σε σχολική εκδρομή, που άργησαν να ενημερώσουν για την πραγματοποίησή της την ΕΠΣΑΝΑ, κι έτσι έχασαν την δυνατότητα να ζητήσουν επίσημα την αναβολή του συγκεκριμένου παιχνιδιού! Για να μην μείνει κανένας δυσαρεστημένος, «εφευρέθηκε» η δικαιολογία της «ασθένειας ποδοσφαιριστών», ώστε να αιτιολογηθεί η αναβολή του αγώνα…
Όλες αυτές οι «μικρολεπτομέρειες» συντελούν στην ομαλή ή μη λειτουργία της Ένωσης και δείχνουν προς τα έξω την ικανότητα ή όχι των υπευθύνων που διοικούν αυτόν τον φορέα!
Δεν νομίζετε ότι πρέπει επιτέλους να απαλλαγεί η ΕΠΣΑΝΑ από τέτοια αδύναμη διοίκηση;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money