Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–0



Ο Σαρωνικός επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία, με πολύτιμη και ευρεία νίκη επί του Αφιδναϊκού (3-0). Οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν οργανωμένοι και ψύχραιμοι, δεν βιάσθηκαν να επιδιώξουν το γρήγορο γκολ, με αποτέλεσμα να απειληθούν ελάχιστα και να πάρουν μια καθαρή νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο β’ ημίχρονο αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα…
Το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο ήταν αναγνωριστικό, με εξαίρεση την φάση του 12’, που ο Μετάνι βρέθηκε στον άξονα της περιοχής, κι αντί να σουτάρει προτίμησε να κάνει κοντρόλ. Τον πρόλαβαν οι αμυντικοί κι έδιωξαν. Πάντως, στο 25’ ο Κοέχλερ μπήκε παλικαρίσια από πλάγια, σούταρε με το αριστερό, η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο Χατζημιχαηλίδης που καραδοκούσε, πλάσαρε για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ, η εκτέλεση του οποίου ανησύχησε για μία και μοναδική φορά τους γηπεδούχους, αλλά ο Τζιβίλογλου έδιωξε σε κόρνερ. Ο Αφιδναϊκός ήταν επικίνδυνος.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν αλλά ο Σαρωνικός βρέθηκε σωστά οργανωμένος. Έδωσε χώρο στον Αφιδναϊκό, προσέχοντας την άμυνά του, η οποία τα πήγε περίφημα. Παράλληλα με αντεπιθέσεις, ο Σαρωνικός ήταν πάντα έτοιμος να κάνει την …ζημιά.
Εξαιρετικός συνδυασμός Χατζημιχαηλίδη-Χαρίτου στο 55’ και άψογο πλασέ του τελευταίου, έκανε το 2-0. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο ναδίρ. Απευθείας κτύπημα φάουλ του Αλεξίου στο 81’, σχεδόν από το κόρνερ, η μπάλλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Μορφονιού και ο θρίαμβος του Σαρωνικού ολοκληρώθηκε (3-0).
Διαιτητές: Παπάζογλου – Χουλιάρας, Πολίτης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Παπαδόπουλος, Ναυπλιώτης, Ζουμπουρλής (84’ Χαρντάσα), Κετέογλου, Μετάνι (89’ Θεοδωρίδης), Χαρίτος, Ντίνος, Κοέχλερ, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης (90’ Μπαλλαμπάνι).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Kλίσι, Λ. Άλι, Δήμας (85’ Χ. Άλι), Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Μ. Γκιόλλα (55’ Τσάδαρης), Τσαβδαρίδης, Μίχας, Σταματέλος (58’ Ι. Νικολάου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money