Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ



Ο Ωρωπός χρησιμοποίησε στον νικηφόρο (2-0) εντός έδρας κυριακάτικο αγώνα με τον Διόνυσο, τον αποβληθέντα την προηγούμενη αγωνιστική Κώστα Φιλλή! Όμως, αυτό το αποτέλεσμα αμφιβάλλουμε ζωηρά ότι θα «μετρήσει»… Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΣΑΝΑ ειδοποίησε τα σωματεία για την απόφασή της να αναιρέσει την τιμωρία του παίκτη, που είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες, με πρόφαση κάποια ασάφεια στο φύλλο αγώνος, ο Διόνυσος προτίθεται να προσφύγει σήμερα Δευτέρα 7/6, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, με κατάθεση ένστασης αντικανονικής συμμετοχής του Κ. Φιλλή. Και είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθεί! Δηλαδή ο Ωρωπός θα μηδενιστεί και ο Διόνυσος θα πάρει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά…
Κι αν ακόμη η Π.Ε. της Ένωσης απορρίψει την ένσταση, η προσφυγή στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή (Εφέσεων) της ΕΠΟ θα την κάνει αποδεκτή.
Οι εκπρόσωποι του Διονύσου δεν έκαναν ένσταση στο γήπεδο επί του φύλλου αγώνος, ούτε ανέφεραν το πρόβλημα στον διαιτητή Αριστείδη Γαλάνη. Έχουν περιθώριο 48 ωρών να προσφύγουν στην ΕΠΣΑΝΑ, κι αυτό μας πληροφόρησαν ότι θα κάνουν.
Επιπλέον, θα τιμωρηθεί αυτοδικαίως από την ΕΠΟ (η ποινή είναι 3μηνος αποκλεισμός) και ο αξιολογημένος διαιτητής Βαγγέλης Κορδολαίμης, για το λάθος του (ασάφεια στο φύλλο αγώνος). Σημειώνουμε ότι ο κ. Κορδολαίμης δεν αντικαταστάθηκε από τον σαββατιάτικο αγώνα Α’ κατηγορίας Πρωτέα-Άρη Βούλας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money