Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–0



Έκλεισε την χρονιά με δύσκολη νίκη 1-0 ο Ολυμπιακός Λαυρίου, επί του ισοδύναμου Νικολακάκη. Ο αγώνας δεν ήταν καλός ποιοτικά και κρίθηκε στο 43’ όταν ο Βαφειάδης, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μινάι, κατέβασε την μπάλλα και με σουτ από κοντά πέτυχε το 1-0 (οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι στην φάση αυτή).
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, με σουτ του Ζουμά από πλάγια θέση, πλασέ του Έλενα και καλή προσπάθεια του Βελετάκου (ο Κολλιάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ).
Ο Νικολακάκης διατήρησε την υπεροχή στο β’ μέρος αλλά μόνο σε δύο περιπτώσεις απείλησε με ισοφάριση τους γηπεδούχους. Στο 72’ ο Πιτσούνης με σουτ που ανάγκασε τον Καραγιάννη να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και να σώσει την εστία του και στο 90’ με τον Νίκα που μπήκε από πλάγια κι έκανε σουτ στην κλειστή γωνία του Καραγιάννη, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει στην αντίθετη γωνία…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Κυριακόπουλος. Στο πρώτο μέρος απεβλήθη από τον πάγκο των φιλοξενουμένων ο Θανάσης Νικολακάκης, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς προς τον διαιτητή!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Καραγιάννης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Έλενας, Βασιλείου (70' Παπαγεωργίου), Βελετάκος, Μινάι (58' Κορώνης), Ζουμάς (78' Μπουτσάι).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Διαμάντης): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τέρζιεφ, Μητσέας, Παπιδάκης (51' Καλλέρης), Καβάσης (73' Σκούρας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ (58' Μουκάνης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money