Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0



Νίκη που τον έφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πήρε ο Διόνυσος στην έδρα του, επί της γειτονικής ομάδας της Σταμάτας.
Ο Διόνυσος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και κατάφερε στα διαστήματα αυτά να πετύχει δύο τέρματα. Αρχικά στο 28’ λεπτό με τον Δημ. Ραυτακόπουλο (1-0) και μετά, στο 52’ λεπτό με τον Αγγελόπουλο, ύστερα από καλοζυγισμένη σέντρα του Δ. Ραυτακόπουλου (2-0).
Μέχρι την επίτευξη και του δευτέρου τέρματος, η ομάδα του Διονύσου απώλεσε κάποιες επιπλέον ευκαιρίες. Μετά το 2-0, η φιλοξενούμενη Σταμάτα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η κυριότερη ευκαιρία της, στο 80’ με τον Γεωργαμλή «έληξε» με την μπάλλα στο δοκάρι!
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Αλεξοπούλου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Βαϊόπουλος (80' Ευαγγελάτος), Καρατσίκος, Μίσιος, Μαρώλιας, Δ. Ραυτακόπουλος, Ράλλης, Αγγελόπουλος, Απ. Γκέσουρας (60' Σίτσα), Δρόσος (Χ. Ραυτακόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Μαμάης, Κριεμάδης (27' Σάββας), Τορλαχίδης, Καλογήρου, Μητρόπουλος, Αγουρίδας, Μουγιολάρι, Τσατσαράγκος, Γκίνι, Κρεμμύδας (46' Γεωργαμλής), Σμυρναίος (75' Μανασίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money