Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ!



Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό του διαιτητή Μαργαρίτη, είχαμε μετά την λήξη του αγώνα Σταμάτας-Κρυονερίου 0-3!
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι 2-3 (μάλλον μεθυσμένοι) οπαδοί των γηπεδούχων, πήδησαν τα σύρματα της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Σταμάτας, μετά το σφύριγμα της λήξης, κι επιτέθηκαν στους διαιτητές, τους οποίους επιχείρησαν να κτυπήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια κλωτσιά ο βοηθός Χόικας και να υποστεί εξάρθρωση σε δύο δάκτυλα του χεριού του ο διαιτητής Μαργαρίτης, τον οποίο τράβηξαν εκβιαστικά οι εισελθόντες στο γήπεδο! Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, το φύλλο αγώνος συμπληρώθηκε μετά τις 6 μ.μ. κι αφού έφθασε επί τόπου αστυνομική δύναμη την οποία κάλεσε το διαιτητικό τρίο…
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φύλλο αγώνα αναφέρονται με λεπτομέρειες τα συμβάντα, μαζί με την αποβολή του Μπόρα (που έγινε στο πρώτο ημίχρονο – για 2 κίτρινες κάρτες) και του Πέππα (για εξύβριση στο τέλος).
* Η ΕΠΣΑΝΑ πληροφορήθηκε τα γεγονότα και μετά από δήλωση αδυναμίας του Δημ. Μαργαρίτη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του (ήταν ορισμένος στον κυριακάτικο αγώνα Αήττητου Σπάτων-Εθνικού Ν. Μάκρης), τον αντικατέστησε με τον Κων. Ντόστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money