Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΝΑΙΡΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΟΙΝΗ ΠΑΙΚΤΗ!



Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στους κόλπους της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, με την ανακοίνωση αναίρεσης τιμωρίας ποδοσφαιριστή, που είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική της Επιτροπή!
Δεν μας έφθανε η συνεχής αλλαγή διαιτητών και άλλων υπευθύνων αγώνων (παρατηρητών, γιατρών, κλπ), φθάσαμε στο απώτατο σημείο διασυρμού, να αναιρείται επισήμως επιβληθείσα ποινή σε αποβληθέντα παίκτη, λόγω ασάφειας του φύλλου αγώνα!
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΣΑΝΑ με φαξ προς τα σωματεία, που δεν αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης, ο παίκτης του Ωρωπού Κώστας Φιλλής, ο οποίος απεβλήθη με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με το Κρυονέρι, δεν θεωρείται τιμωρημένος διότι υπάρχει ασάφεια στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο αξιολογημένος διαιτητής Βαγγέλης Κορδολαίμης!
Την περασμένη Τρίτη 1/12, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ τιμώρησε τον Κ. Φιλλή με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής, ως αποβληθέντα στον αγώνα Κρυονερίου-Ωρωπού 2-1. Σήμερα (Παρασκευή 4/12) η απόφαση αυτή αναιρέθηκε με το πρόσχημα της ασάφειας (λέγεται ότι ο κ. Κορδολαίμης έγραψε λάθος αριθμό δελτίου στην περιγραφή της αποβολής επί του φύλλου αγώνα) και ο παίκτης «ξετιμωρήθηκε»! Φυσικά, αυτά μόνο στην ΕΠΣΑΝΑ συμβαίνουν…
Περισσότεροι από 200 θεατές είδαν την αποβολή του συγκεκριμένου παίκτη στον αγώνα του Κρυονερίου, αλλά η Ένωση προσπαθεί να τους βγάλει όλους ψεύτες! Ο Κ. Φιλλής είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, για υβριστική συμπεριφορά στην βοηθό διαιτητή του αγώνα κ. Γκόντα… Αυτό δεν αμφιλέγεται από κανένα.
Όμως, η νεοπαγής διοίκηση υπό τον κ. Αποστολίδη, αθώωσε τον παίκτη, χωρίς επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης (παρά μόνο με φαξ στα σωματεία), αφαίρεσε την ποινή του από το πρακτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής και δεν τιμώρησε αυτοδικαίως τον διαιτητή για το λάθος του, αφού είναι ορισμένος (και δεν αντικαταστάθηκε) στον αυριανό αγώνα Α’ κατηγορίας Πρωτέα-Άρη Βούλας!
Τι άλλο θα δούμε πια από την διοίκηση αυτή, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money