Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 4–2



«Άλλη» Σταμάτα στο β’ ημίχρονο, γύρισε το ματς που φαινόταν χαμένο στο τέλος του α’ ημιχρόνου και πέτυχε μεγάλη νίκη επί του αδύναμου Αστέρα Μενιδίου, με 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0, από τέρματα του Ελευθερίου στο 35' με ωραίο σουτ (0-1), και του Χατήρα με πλασέ στο 42', ύστερα από λάθος της άμυνας (0-2). Στο πρώτο 45λεπτο δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι με τον Σμυρναίο στο 40'.
Όμως, στο ντεπούτο του στον πάγκο της Σταμάτας, ο Τάκης Μανδραφλής εμψύχωσε τους παίκτες του, που απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο και πετυχαίνοντας 4 γκολ, πέτυχαν εντυπωσιακή νίκη με απίστευτη ανατροπή!
Η Σταμάτα βγήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και στο 48' ο Σάββας μείωσε σε 1-2, ενώ στο 75' ο Γκίνι με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε (2-2).
Δύο ακόμη τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδωσαν την νίκη στην Σταμάτα: Το 3-2 πέτυχε ο Μητρόπουλος στο 85’ με ατομική ενέργεια και πλασέ με το μυτάκι και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90’ ο Γκίνι.
Για πολλοστή φορά, ο Αστέρας Μενιδίου έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο ημίχρονο και μετά …χάθηκε στην μετριότητα!
Διαιτητές: Δραγάτης – Χριστόπουλος, Οικονόμου.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος, Μπόρας, Μανασίδης, Γεωργαμλής, Τσατσαράγκος, Γκίνι, Καλογήρου, Σάββας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ ((Ρουσόπουλος): Αστέρης, Αντωνιάδης (70' Λαμκάι), Αμανατίδης (88' Κρανίδης), Σούλα (74' Γατσούλης), Χαμπέρης, Μαυρίδης, Μιχαηλίδης, Ελευθερίου, Χατήρας, Γεωργούσης, Πάτσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money