Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜ. ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Ο Δημήτρης Μαγγανάς επέστρεψε από τις 28/12/2015 στην προεδρία του Δ.Σ. της Δόξας Κορωπίου. Ύστερα από 1 ½ χρόνο σχετικής αποχής, ο ικανός παράγοντας επανήλθε στο πόστο που είχε κατά την 4ετία 2010-2014, στην διάρκεια της οποίας η Δόξα για πρώτη φορά στην ιστορία της προβιβάσθηκε από την Β’ στην Α' κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.
Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του, «θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Α’ κατηγορία»… Ο μέχρι χθες πρόεδρος Νίκος Ξευτεράκης έμεινε κι αυτός στην διοίκηση, όπως και το παλιό στέλεχος Θοδωρής Λεβαντέζος, για να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια.
Ήδη, ο κ. Μαγγανάς βρίσκεται σε επαφή με αρκετούς παίκτες, προκειμένου να κάνει 6 μεταγραφές για ενίσχυση της ομάδας. Επίσης, θ’ αλλάξει και ο προπονητής (πιο πιθανοί φέρονται οι Κώστας Τσίχλης και Θανάσης Πετούρης). Όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, η Δόξα Κορωπίου αναμένεται να εμφανισθεί πολύ πιο δυνατή με τον καινούργιο χρόνο.
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο Δημήτρης Μαγγανάς, ευχήθηκε «στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money