Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΝΙΚΗΤΕΣ 3-2: Το 2-1 από τον Γκατεντασβίλι

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–2
Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας η Ατλαντίς, έπειτα από την νίκη της με 3-2 στο τοπικό ντέρμπυ με τους Νικητές Μεσογείων. Έγινε ματς εντυπωσιακό για τους θεατές, που ήταν πολλοί και το χάρηκαν! Οι Νικητές ήταν πολύ καλοί σε όλο το παιχνίδι, κι έχασαν τουλάχιστον την ισοπαλία στις λεπτομέρειες!
Η Ατλαντίς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’ όταν σε μεγάλη μπαλλιά του Ξαγοράρη, δεν έκοψε ο Πούλιος, και ο Παππάς από πλάγια δύσκολη θέση πέτυχε το 0-1.
Η έμπειρη Ατλαντίς αντέδρασε, κι εκμεταλλεύθηκε συνεχόμενα αμυντικά λάθη των Νικητών, ισοφάρισε γρήγορα (20’) με γυριστό σουτ του Φώσκολου (από πάσα του Γκατεντασβίλι) σε 1-1. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (38’) ύστερα από κόρνερ, με κεφαλιά του Γκατεντασβίλι, έγινε το 2-1.
Στο β’ ημίχρονο (69’) οι Νικητές υπερείχαν, κι έπειτα από λάθος της άμυνας της Ατλαντίδος, ο Θανάσης Λεμονής κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας Φυλακτός απέκρουσε (ήταν η 2η απόκρουσή του πέναλτυ εφέτος). Πάντως, στο 71’, μετά από κόρνερ του Μαλάι, ο Θανάσης Λεμονής με άπιαστη κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το 2-2.
Η εμπειρία της Ατλαντίδος σε συνδυασμό με μια ολιγωρία των Νικητών, επέτρεψαν στον Χρυσάφη να πει την τελευταία λέξη στο 73’, αφού έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Στασινόπουλου–Φώσκολου, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπαδογεωργάκη, κι εύκολα έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.
Πολύ καλή η διαιτησία: Παπάζογλου – Β. Τζαφόλιας, Πειρασμάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Παππάς, Στασινόπουλος, Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος (56’ Καγιάς), Μπερέτης (64’ Καρποντίνης), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (70’ Τσαδήμας).
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης, Πανουσόπουλος, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Γυφτέας (80’ Ν. Λεμονής), Ντιελλάι (63’ Μπλέτα), Σωτηρόπουλος, Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΩΡΩΠΟΣ 2–1
Στο ντέρμπυ κορυφής υπερίσχυσε με 2-1 το γηπεδούχο Κρυονέρι επί του Ωρωπού. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή. Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι έπαιξαν δυνατά για να ελέγξουν το παιχνίδι αλλά κανείς δεν το κατάφερε! Ο Ωρωπός απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Φιλλή, ενώ το Κρυονέρι φαινόταν πιο απειλητικό αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η αποβολή του Φιλλή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για διαμαρτυρία (2η κίτρινη κάρτα), άλλαξε τις ισορροπίες… Πάντως, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50' με πλασέ του Κανάρη, μέσα από την περιοχή (0-1). Ο ίδιος είχε αμέσως μετά κι άλλη μεγάλη ευκαιρία, καθώς η μπάλλα στην τελική του προσπάθεια έφυγε μόλις άουτ!
Το Κρυονέρι βελτιώθηκε και πίεσε. Στο 62', έγινε σέντρα και με κεφαλιά ο Μαμάκος ισοφάρισε (1-1). Ο Ωρωπός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την φάση (επειδή η μπάλλα πριν την σέντρα, προσέκρουσε στο κεφάλι του Λάπα, ο διαιτητής σφύριξε διακοπή και οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν πλάγιο άουτ αντί να γίνει «ελεύθερο»), υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκε το fair-play. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση fair play και γι' αυτό εκτέλεσαν άμεσα το πλάγιο άουτ από το οποίο ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης…
Η ανατροπή του σκορ υπέρ του Κρυονερίου έγινε στο 74', όταν ο Ζερμπίνης σέντραρε από πλάγια, ο Δημητρίου «κέρδισε» κεφαλιά -η μπάλλα κτύπησε στον Αμπάζι- και κατέληξε στα δίχτυα (2-1). Οι γηπεδούχοι που κυριάρχησαν στο β’ ημίχρονο, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, είχαν και δοκάρι στο φινάλε, με σουτ του Μαμάκου.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Ρούντος, Γκόντα. Έντονα παράπονα είχε η ομάδα του Ωρωπού για την διαιτησία και την συμπεριφορά του διαιτητή! Στο μεταξύ, υπήρξε αποβολή και σε παίκτη των γηπεδούχων. Απεβλήθη από τον πάγκο ο Δημήτρης Δεσύλλας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (85' Κεφάλας), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας (91' Βλαχάκης), Μαμάκος.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Βαγγ. Σκαρμούτσος (46' Εδ. Σκαρμούτσος), Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Κανάρης (89' Μπαλόκας), Γιουνάς, Κ. Φιλλής, Ευφραιμίδης (64' Μ. Φιλλής), Λάπας.
* Ο πρόεδρος του Ωρωπού Τάσος Ντούρμας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο του Ωρωπού που μαζικά ήλθε στο Κρυονέρι κι ενίσχυσε την προσπάθεια των παικτών μας για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπυ κορυφής με την γειτονική ομάδα του Κρυονερίου. Χειροκρότησαν όλοι κι ευχαριστήθηκαν την προσπάθεια των παικτών μας. Είδαν και οι ίδιοι ότι άλλοι παράγοντες έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα. Εγώ δεν στέκομαι και δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι παίκτες και ο προπονητής μας να είναι καλά και να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, με την ίδια όρεξη και την ίδια καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Και βέβαια, νοιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος με τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. O αγώνας συνεχίζεται και στο τέλος θα κάνουμε ''ταμείο''. Σας ευχαριστώ»!

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–1
Με περισσότερες χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Εθνικού και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας από πλευράς Παμπαιανικού, έληξε ισόπαλο 1-1 το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στη Νέα Μάκρη. Στο α’ μέρος δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις και στο β’ ημίχρονο που βελτιώθηκε η ποιότητα του παιχνιδιού, ο καιρός χάλασε, κι άρχισε να βρέχει!
Έστω κι έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 73’, όταν ο Μπεκιάρης με κεφαλιά σε αντεπίθεση της ομάδας του, «κρέμασε» τον Κασελούρη (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο υπόλοιπο του αγώνα και ευτύχησαν στο 83’ να ισοφαρίσουν, όταν ο Χατζής έκανε σέντρα και ο Λαγός με σουτ «κάρφωσε» τον Κόλλια (1-1).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Χόικας, Τριγάζης. Οι αντίπαλοι ζήτησαν από ένα πέναλτυ, σε σχετικές φάσεις που δεν έστερξε να ασχοληθεί ο διαιτητής…
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Στέφ. Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Κονταρίνης, Ελευθερίου, Αν. Νικηφοράκης, Πιλάι, Τσέλα, Ραζακιάς (83’ Γεωργιόπουλος), Τζάμος, Μερσιώτης (69' Μπεκιάρης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης (69’ Λόκου), Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Γιαμάς (62’ Λαγός), Παρθένης (46’ Δημήτρουλας), Κτίστης, Τσιγάρας, Αντωνόπουλος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2
Αναδεικνύοντας τις αρετές του, ο Αήττητος Σπάτων σημείωσε εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του πολύ ισχυρού Παθιακάκη με 2-0 στον Άγιο Στέφανο. Ήταν η τρίτη σερί νίκη του εξαιρετικού Αήττητου, σ’ ένα ματς δυνατό και ανοικτό, καθώς ο Παθιακάκης έδειξε μεγάλη υπομονή και πίεσε για το αποτέλεσμα, που τελικά δεν κατάφερε να πάρει!
Η ομάδα των Σπάτων είχε δοκάρι σε σουτ του Λάππα και στο 26’ πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά του Τσούκα, μετά από σέντρα του Λάππα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι «κρατήθηκαν» πιο πίσω, κι άφησαν χώρο στον Παθιακάκη να κάνει παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 53' σε σουτ του Γιαννόπουλου, όπως και 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Παθιακάκης βγήκε στην επίθεση και άφησε κενά στην άμυνα, που εκμεταλλεύθηκε ο Αήττητος και στο 92' ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Φράγκος, που δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει για το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Μακρής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Οικονομόπουλος (53’ Αντεριώτης), Ρακιτζόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Αγγελίνας (53' Γκέος), Αρβανιτάκης, Τσίγκος (46' Γιαννόπουλος), Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Ασημάκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός, Λύγκος, Κολάγκι, Λευθεροχωρίτης, Κοντάκης, Ράπτης (60' Κολοβός), Τογιάλλι, Τσούκα (81' Καρναβίας), Λάππας, Σταμ. Φράγκος.

ΑΝΟΙΞΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–0
Μετά από δυνατή αναμέτρηση και αρκετές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές, η Άνοιξη επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας γηπεδούχος την γειτονική Σταμάτα με 1-0, που παρακολούθησαν (με ωραία λιακάδα) πολλοί φίλοι των δύο ομάδων. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ, σε εξαιρετικό κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά το πάθος των παικτών.
Στο πρώτο μέρος η Σταμάτα κινήθηκε πιο δραστήρια αλλά σιγά-σιγά η Άνοιξη πήρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44') ο Κοσμάς Πέππας τράβηξε τον Ειρηναίο Αθανασόπουλο στην άκρη της περιοχής και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ… Ο Κολώτας το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1-0. Νωρίτερα ζήτησε και η Σταμάτα πέναλτυ για χέρι εντός περιοχής, που όμως δεν της δόθηκε.
Στο β' ημίχρονο η Σταμάτα έγινε πιο απειλητική αλλά γκολ δεν έβαλε! Και η Άνοιξη είχε 2-3 φάσεις, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν επιθετικά, έκαναν γεμίσματα στην περιοχή και παραλίγο στο 94' να ισοφαρίσουν, όταν σε αναμπουμπούλα στην μικρή περιοχή, κανείς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Γουρνιάς, Κουλοχέρης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιομπάδαλης, Κολώτας, Κυριάκης, Αθανασόπουλος Ιωάννης, Ελούνα Αμπέλε, Δαρζέντας (75' Λαγαστής), Χουζούρης, Αθανασόπουλος Ειρηναίος (88' Θεοδώρου), Λυγομένος, Λυμπερόπουλος (46' Μπουσδέκης).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (83' Μητρόπουλος), Μπόρας, Κ. Πέππας, Τσατσαράγκος, Σάββας, Καλογήρου, Μουγιολάρι, Γκίνι (56' Αγουρίδας), Γεωργαμλής (65' Μανασίδης).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–0
Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσαν τα Καλύβια, στο γήπεδό τους, επί του πάντοτε επικίνδυνου Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, με 1-0.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο και το τέρμα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, πέτυχε ο Αντώνης Οικονομίδης στο 47’, καθώς εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος των φιλοξενουμένων, κι από κοντά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0).
Τα Καλύβια διατήρησαν ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Αχιλλέας πίεσε προς το τέλος, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, αφού όποτε έγινε καλή φάση, ο τερματοφύλακας Κόλλιας πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και διαφύλαξε την εστία του από παραβίαση…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Αλεξοπούλου, Κάλλης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Λάγιο, Μίκο, Μασουράκης, Χασουράκης, Μάτι (62’ Χρ. Δημητρακόπουλος), Αλεξίου (82’ Παπανίκου), Αντ. Οικονομίδης, Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (78’ Τσομπανάκης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Καπούλας (48’ Μερτίκας), Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Λάσκαρης, Καραγιαννίδης (70’ Λυμπερόπουλος), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (78’ Σάλαρι), Αγγελόπουλος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–0
Σημαντική εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Διονύσου, επί του αξιόμαχου Αυλώνα με 2-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Διονύσου να έχει την σπουδαιότερη ευκαιρία στο 40’ όταν το σουτ του Αγγελόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος μπήκε πιο αποφασιστικά για να πάρει την νίκη… Τον διευκόλυνε στο 55’ η αψυχολόγητη ενέργεια του αμυντικού του Αυλώνα Πάντου, ο οποίος σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Δρόσος, χρησιμοποίησε το χέρι του για να αποτρέψει κεφαλιά του Καρατσίκου, αναγκάζοντας τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο να υποδείξει πέναλτυ. Την ποινή εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρώλιας (1-0).
Στην συνέχεια ο Διόνυσος «απελευθερώθηκε» και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 70’ με πολύ ωραία οργανωμένη επίθεση από πλάγια και ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή του Απ. Γκέσουρα.
Η ομάδα του Αυλώνα προσπάθησε να επανέλθει στο παιχνίδι αφού εκμεταλλεύθηκε και την χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Διονύσου μετά το 2-0, αλλά τόσο το φάουλ του Σκεντούλι όσο και το τετ-α-τετ του Λιάπη εξουδετερώθηκαν από τον Μπακοδήμο. Την τελευταία ευκαιρία του αγώνα είχε πάλι ο Αυλώνας στο 87’ όταν σε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Διονύσου, η μπάλλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Μπακοδήμου.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Γκούγκαρης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Κώνστας (67’ Σίτσα), Χρ. Γκέσουρας, Μίσιος, Καρατσίκος, Δ. Ραυτακόπουλος (46' Μαρώλιας), Ράλλης, Αγγελόπουλος, Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (80' Ευαγγελάτος).
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Μιγγίρης, Στάθ. Πάντος, Μιχ. Πατσαβούρας, Στεφανής (30’ Νακάι), Βλάχος (87’ Γ. Παπαδόπουλος), Γιώργ. Γιώτης, Τσαρούχας, Σκεντούλι, Κούκκος, Αναστ. Γιώτης, Λιάπης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–3
Η Βουλιαγμένη πήρε ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές, με την ίδια απόδοση, θα το έχανε! Έπαιξε όσο χρειάσθηκε για να ξεπεράσει την μετριότητα του Σαρωνικού και κατέκτησε μια πολύτιμη βαθμολογική και ψυχολογική νίκη!
Ο Σαρωνικός είχε πολλά κενά σ’ αυτό το παιχνίδι. Άρχισε το ματς χωρίς τον Αλεξίου (που είχε μαζί με τον συμπαίκτη του Αουρέλ, ελαφρό τρακάρισμα με μηχανάκι την προηγούμενη του αγώνα), έπαιζε με 10 παίκτες από το 26’ λόγω αποβολής του Ντίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και σαν να μην έφταναν αυτά, τραυματίσθηκε ο Ζουμπουρλής στη λήξη του ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε στο 46’. Ευτυχώς που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα ο Χατζημιχαηλίδης, κι έσωσε τα …προσχήματα.
Μόλις στο 8’ με κεφαλιά του Μανταλώζη, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Καρδαμίτση, η Βουλιαγμένη άνοιξε το σκορ (0-1).
Ο Σαρωνικός αντέδρασε δυνατά και παρά την αποβολή του Ντίνου, ο Χατζημιχαηλίδης είχε δοκάρι στο 29’ και ο ίδιος κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 33’. Το διάστημα αυτό (26’-45’) οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και τελικά γύρισαν το σκορ στο 40’ πάλι με τον πρωταγωνιστή Χατζημιχαηλίδη (2-1).
Στις αρχές του β’ μέρους (48’) ο Χατζημιχαηλίδης έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία για γκολ, όμως η άμυνα χωρίς τον Ζουμπουρλή παρουσίασε κενά, που εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 65’ σε σχετική ολιγωρία της άμυνας ο Μαρίου ισοφάρισε από κοντά (2-2). Μέχρι το τέλος του αγώνα, οι αντίπαλοι είχαν από μία ευκαιρία να σκοράρουν και τελικά ο Παφίτης στο 81’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τζιβίλογλου, πέτυχε από κοντά το 2-3!
Διαιτητές: Πανούτσος – Χριστόπουλος, Σπίθας. Ο Σαρωνικός διαμαρτυρήθηκε, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ στην φάση του 2ου γκολ της Βουλιαγμένης ήταν οφ-σάιντ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Ζουμπουρλής (46’ λ.τρ. Κετέογλου), Κούτλογλου, Πανταζής, Χαρίτος, Ντίνος, Τοπάλογλου (80’ Χελιδόνης), Κοέχλερ, Χατζημιχαηλίδης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Παπαβασιλείου (26’ λ.τρ. Χατζηνικολάου, 78’ Κωνσταντόπουλος), Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Τσιρλής, Καρδαμίτσης, Μαρίου, Μανταλώζης, Παφίτης, Μαντακίδης, Κορδάς (55’ Μπακάλης).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–2
Σε παιχνίδι αρκετά ισόρροπο, με μάχες στο κέντρο και λίγες καλές στιγμές, ο ελλιπής Αφιδναϊκός επεβλήθη του γηπεδούχου Αστέρα Μενιδίου με 2-0.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο κι έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Ελευθερίου έκανε παράλληλη σέντρα προς το τέρμα, αλλά ο Γεωργούσης προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ!
Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο έμπειρος σκόρερ Τσαβδαρίδης κέρδισε πέναλτυ και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αλλά δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης, που ο Αστέρας πέρασε σχεδόν ολοκληρωτικά στην επίθεση, ο Αφιδναϊκός βγήκε στην αντεπίθεση και με τον Κλίσι στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Μπερέτας – Μπαλάγκα, Βιτσεντζάτος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Αντωνιάδης (80’ Μέτουα), Αμανατίδης, Καϊταλίδης, Γατσούλης, Μαυρίδης (88’ Πάτσιος), Κωστελίδης, Γεωργούσης, Χατήρας (77’ Κρανίδης), Χαμπέρης, Ελευθερίου.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Κλίσι, Άλι, Σταματέλος (77’ Γκιόλλα), Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Δήμας (86’ Κουτσούκος), Μίχας, Τσαβδαρίδης (90’ Ι. Νικολάου), Νυχάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money