Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ 3–1


Φάση από ον αγώνα

Ο τιμωρημένος Αήττητος Σπάτων έπαιξε στο μικρό (δεύτερο) γήπεδο των Γλυκών Νερών, κι επέστρεψε στις νίκες με 3-1 επί της Άνοιξης, που προηγήθηκε 0-1 και είχε ευκαιρίες να «πάρει» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο...
Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να σκοράρουν στο 12', όταν κτύπημα φάουλ του Χουζούρη, απέκρουσε δύσκολα κι εντυπωσιακά ο Κονόμι. Στο 19’ ο Θεοδώρου είχε δοκάρι και στο 29' η Άνοιξη πέτυχε γκολ με πέναλτυ (καθαρή ανατροπή εντός περιοχής) που εκτέλεσε ο Κολώτας (0-1). Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44’), ο Λυγομένος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά αστόχησε απελπιστικά!
Ο Αήττητος απείλησε αρχικά στο 40’ με κτύπημα φάουλ του Τσούκα (ο Μουλάς απέκρουσε δύσκολα), στο 41’ πάλι ο Μουλάς επενέβη σε κεφαλιά του Λάππα, αλλά στο 42’ δεν τα κατάφερε σε τελείωμα του Τσούκα (1-1).
Στο μεταξύ, η Άνοιξη υπέφερε δύο σημαντικούς τραυματισμούς, του Κόλμπερ (αλλαγή στο 37’) και του Μπουσδέκη (αλλαγή στο ημίχρονο), που συνέτειναν στην αποδυνάμωση της αμυντικής της γραμμής.
Στο β’ ημίχρονο ο Αήττητος μπήκε δυνατά, αποφασιστικά και στο 74’ πέτυχε γκολ με τον Λάππα (2-1), που έδωσε ψυχολογία νίκης στον Αήττητο. Το τελικό 3-1 έγινε στο 90’ από τον Βαρώνο.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πολίτης, Δελατόλας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Μπρέγκου, Κουτρούμπας, Τογιάλλι, Τσούκα (83' Καρναβίας), Λάππας (88' Μωυσιάδης), Σταμ. Φράγκος (62' Βαρώνος).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Μπουσδέκης (46' λ.τρ. Κυριλής), Κολώτας, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Κόλμπερ (37' λ.τρ. Αρτοποιάδης), Λυγομένος, Χουζούρης, Θεοδώρου, Δαρζέντας, Λυμπερόπουλος (77' Ειρ. Αθανασόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money