Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3–1



Αφού προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, η πρωτοπόρος Ατλαντίς χαλάρωσε τον ρυθμό της και νίκησε εύκολα στην Ανθούσα, τον ουραγό Αυλώνα, με 3-1.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 25' με κεφαλιά του Φώσκολου, ύστερα από σέντρα του Πανόπουλου, ενώ το δεύτερο γκολ πέτυχε πάλι ο Φώσκολος στο 34' με πλασέ, εκμεταλλευόμενος ολιγωρία των αντιπάλων αμυντικών. Ο Αυλώνας σε μια από τις λίγες επιθέσεις του, είχε δοκάρι στο 30’ σε κεφαλιά του Στάθη Πάντου. Στο 45' ήλθε και το τρίτο γκολ, με τον Λάσα Γκατεντασβίλι να κάνει εξαιρετικό σλάλομ και να τελειώνει άψογα την φάση (3-0).
Στο β’ μέρος η πίεση της Ατλαντίδος μειώθηκε καθώς μπήκαν στο παιχνίδι κι άλλοι παίκτες, που δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Ο Αυλώνας προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει στο 75', όταν ο Σκεντούλι πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Σπύρο Τσούνη (3-1). Η Ατλαντίς είχε και δοκάρι στο 86', σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Σπυρόπουλος, Αλεξοπούλου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος, Παπαπέτρου (62' Τρικαλίτης), Πάσσαρης, Καρποντίνης (62' Μπρέγκου), Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (51' Σίνος), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Μιγγίρης, Στάθ. Πάντος, Κούφο, Βλάχος (40' λ.τρ. Λευτ. Πάντος), Παλιοσπύρος, Ι. Γιώτης (59' Σαμπανάι), Κούκκος (52' Κ. Παπαδόπουλος), Σκεντούλι, Α. Γιώτης, Λιάπης, Τσαρούχας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money