Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΣΚΟΥΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ!



Εντελώς ξαφνικά, η διοίκηση της Μάχης Μαραθώνος ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον προπονητή Σταύρο Ηλιόπουλο, σε αντικατάσταση του Ανδρέα Σκουβαρά! Η συνεργασία συμφωνήθηκε να διαρκέσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τότε να γίνει νέα συζήτηση για μελλοντικό πρόγραμμα συνεργασίας…
Μετά από σύντομη συνεδρίαση του Δ.Σ., το βράδυ της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2015, αποφασίσθηκε ομόφωνα η διακοπή συνεργασίας με τον επί 8 συνεχή χρόνια προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σκουβαρά. Λίγο αργότερα η αρμόδια επιτροπή της διοίκησης πρότεινε -και η εισήγησή της έγινε αποδεκτή- την έναρξη συνεργασίας με τον Σταύρο Ηλιόπουλο, ο οποίος ήδη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου (απ’ όπου και η φωτογραφία), κι αρχίζει από το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 την προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Μάλιστα, την Κυριακή 3/1 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τον Εθνικό Νέας Μάκρης. Το Δ.Σ. της Μάχης ευχήθηκε στον νέο προπονητή καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.
Σε σχετική ανακοίνωση για την διακοπή συνεργασίας με τον Ανδρέα Σκουβαρά, το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνος, τονίζει:
«Το Δ.Σ. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών και αξιόλογο προπονητή Σκουβαρά Ανδρέα. Η ανωτέρω απόφαση πάρθηκε μετά από 8 χρόνια συνεχόμενης -και 20ετή περίπου στο σύνολό της- συνεργασίας, με κάποιες διακοπές κατά διαστήματα.
Η πολυετής δουλειά του αποδίδει στην ανδρική ομάδα αρκετούς αθλητές από τις ακαδημίες, με αποκορύφωμα την σημερινή κατάσταση, που σε συνεργασία και με τους άλλους προπονητές του σωματείου, αγωνίζονται 10 ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων. Όπως αποδεικνύει το παρελθόν, έτσι και στο μέλλον, ο σύλλογος θα τον “επιστρατεύσει” σε αυτό που άριστα μπορεί να επιδείξει. Το Δ.Σ. εύχεται υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του, καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, με επιτυχίες».
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Σταύρο Ηλιόπουλο, ο οποίος βρήκε μια νεανική ομάδα, όπως ακριβώς του αρέσει να δουλεύει… Σε δήλωσή του για την συνεργασία με την ομάδα του Μαραθώνα, είπε: «Στην Μάχη συνάντησα σωστούς ανθρώπους και μια ομάδα που δουλεύει με οργάνωση και προγραμματισμό. Είδα δίψα στα μάτια των ανθρώπων της διοίκησης, έτσι ώστε η Μάχη να πετάξει ακόμη πιο ψηλά. Στόχος είναι να προσεχθούν και να αξιοποιηθούν οι νεαροί αθλητές και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην συνέχεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money