Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–0


Πανηγυρισμός του τέρματος των Γλυκών Νερών από τον Θεοφάνους και τους συμπαίκτες του

Ανιαρό παιχνίδι, με λίγες φάσεις αλλά με νικήτρια ομάδα τα γηπεδούχα Γλυκά Νερά! Ο φιλοξενούμενος Άρης Βούλας στάθηκε κάπως καλύτερα στο γήπεδο αλλά ένα αμυντικό λάθος (μάλλον από τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου) έδωσε την ευκαιρία στον νεοεισελθόντα Θεοφάνους, να μπει μόνος στην περιοχή και να πλασάρει επιτυχώς τον Ούσιο, σημειώνοντας στο 60’ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις με τον Παπαγεωργίου, ενώ είχαν κι ένα σουτ άουτ του Λάπα από πολύ καλή θέση στο75’. Στο τέλος πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα ακατάφεραν. Οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές χαμένες ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, με Μουσαράι, Θεοφάνους και Ρέκα.
Διαιτητές: Μανιώτης - Μπουξμπάουμ, Χριστόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Γερογιάννης, Πάσχος, Λάβδας, Σότα, Γιαννούλης, Συμβουλίδης (55' Θεοφάνους), Βάρδας, Κουτρομάνος (85' Καλούτσας), Νάνος, Μπέντας (80' Ρέκα), Μουσαράι.
ΑΡΗΣ Β. (Αντ. Καραούλης): Ούσιος, Σιδερόπουλος, Αδαμάκος, Πλίτσης, Διακρούσης, Λάπας, Κριλής, Κοτζάι, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Λαδένογλου (70' Μπουλλάρι).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money