Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–0



Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια επικράτησε το γηπεδούχο Κορωπί του αδύναμου να αντιδράσει Κουβαρά, με 2-0.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να εδραιώσουν την νίκη τους. Μόλις στο 5' ο Νούρια με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ σημείωσε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήλθε στο 20' από τον Μπλέτσα, με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής (2-0).
Το Κορωπί μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου.
Στο β’ μέρος ο Κουβαράς ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε πρωτοβουλίες, που όμως δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα… Μόνο μια κεφαλιά του Γκαβασιάδη ανησύχησε τον τερματοφύλακα Ανδριανό!
Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, οι ομάδες αποφάσισαν να παίξουν πιο ανοιχτά, σε πιο νευρικό μοτίβο, με αποτέλεσμα το Κορωπί να έχει τρία δοκάρια! Στο 80' με τον Μασκλαβάνο, στο 85' με τον Θ. Βλάχο και στο 90' με τον Χαρίση!
Διαιτητές: Γαλάνης – Β. Τζαφόλιας, Αλεξοπούλου.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Β. Παπαδόπουλος, Κορωνιάς, Μπανάι (80' λ.τρ. Ν. Βλάχος), Αλεξίου, Μπλέτσας, Νούρια (75' Θοδ. Βλάχος), Χαρίσης, Μασκλαβάνος (86' Αντωνίου).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Κακαγιάς, Σύρος, Κάλης, Αναγνώστου, Ζαφειρόπουλος, Παπαγιάννι (46' Χελιώτης), Χατζής (60' Σταμπέλος), Γαλάνης, Λέμε (85' Πρίφτης), Π. Βανγκέλι, Γκαβασιάδης.
* Μετά την λήξη του αγώνα έγινε γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία του Κορωπίου με τον Μανώλη Ασκούνη, ο οποίος ήταν συνεργάτης του κ. Μπαλτίδη, καθώς είχε αρχίσει την συνεργασία του στην ομάδα ως γυμναστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money