Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2–0



Τα Καλύβια σημείωσαν την τρίτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Επικράτησαν στο τέλος των φιλότιμων αλλά όχι αποτελεσματικών Νικητών με 2-0. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη του την διάρκεια.
Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους (ειδικά στο β’ ημίχρονο) και δίκαια κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίσθηκαν πάλι με σημαντικές απουσίες, αλλά έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχαν και 2 δοκάρια! Με τον Γεράνη στο 29’ αλλά και σε προσπάθεια του Μίκο να απομακρύνει στο 42’.
Στο β’ ημίχρονο ο αγώνας είχε τον ίδιο δυνατό ρυθμό, με τα Καλύβια να καταφέρνουν το 1-0 στο 81' με κεφαλιά του Χριστόπουλου, ύστερα από κόρνερ. Οι Νικητές δεν αντέδρασαν απειλητικά. Έτσι, στο 89’ ο Χασουράκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τα Καλύβια είχαν κι αυτά 2 δοκάρια, πριν φθάσουν στην επίτευξη του πρώτου τέρματος. Με τον Δημήτρη Οικονομίδη στο 38’ και τον Χρ. Δημητρακόπουλο στο 65’.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πολίτης, Δελατόλας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Λάγιο (77’ Πάτσης), Μασουράκης, Μίκο, Παπανίκου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Δ. Οικονομίδης, Χασουράκης (88’ Ροκανάς), Αντ. Οικονομίδης (63’ Χριστόπουλος), Αλεξίου, Καρελιώτης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Ξαγοράρης, Τσόκος (65’ Κουλούτζος), Ζαρομυτίδης, Θεοχαρίδης (85’ Νικ. Λεμονής), Σωτηρόπουλος, Γεράνης, Γυφτέας, Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Πανουσόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money