Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΗΤΤΗΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2: Φάση στα καρέ του Εθνικού

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2
Δεύτερη νίκη (και μάλιστα εκτός έδρας) πέτυχε η ομάδα του Εθνικού Ν. Μάκρης, που ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας! Ο γηπεδούχος Αήττητος μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να «κρατήσει» το αποτέλεσμα αυτό. Η ομάδα των Σπάτων πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, λόγω και των απουσιών που είχε.
Πάντως, στο 9’ με γκολ του Κολάγκι, σημειώθηκε το 1-0. Το α’ ημίχρονο τελείωσε χωρίς άλλες αξιόλογες φάσεις.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι του Εθνικού, κατάφεραν να επιτύχουν την ανατροπή μέσα σε 5’ λεπτά παιχνιδιού! Στο 50’ μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Τσέλα με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Και στο 55’ ο νεαρός Χρηστάκης έδωσε πάσα στον Μποϊμπέι, κι αυτός «γύρισε» το σκορ 1-2.
Οι προσπάθειες των γηπεδούχων στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα ενώ και οι φιλοξενούμενοι βγήκαν 1-2 φορές στην αντεπίθεση, αλλά δεν πέτυχαν άλλο τέρμα…
Διαιτητές: Ντόστης – Βλαχόπουλος, Μπαλλής.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Ράπτης (73' Κρητικός), Λύγκος, Κολάγκι, Κοντάκης, Καρόκης, Λάππας, Τογιάλλι (60' Κολοβός), Τσούκα, Καρναβιάς (71' Βαρώνος), Μπέκας.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Στέφ. Κόλλιας, Κονταρίνης, Σχοινάς, Γιάν. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπρόφκας (41’ λ.τρ. Χρηστάκης), Πιλάι, Τσέλα, Ραζακιάς, Τζάμος, Μποϊμπέι (86' Ν. Γεωργιόπουλος).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη 1-0 σημείωσε η γηπεδούχος Βουλιαγμένη, επί της ομάδας των Καλυβίων που έχει προπονητή τον Παντελή Βασιλακόπουλο, πρώην προπονητή της Βουλιαγμένης…
Ήταν παιχνίδι κέντρου, με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αρκετή ένταση. Μάλιστα, στο 43' απεβλήθη ο Μανταλώζης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στο 70' είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Καραγιάννης, ο οποίος στην επίμαχη φάση υπέπεσε σε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Σόλων Χριστόπουλος (1-0). Το πέναλτυ κέρδισε ο Χριστόπουλος, που πήρε μπάλλα από κεφαλιά του Παφίτη, στο μακρινό βολέ του Τσουνάκη!
Τα Καλύβια απείλησαν σε μια–δυό περιπτώσεις στο α’ μέρος, με τον Αντ. Οικονομίδη (έσωσε ο Τσουνάκης). Η Βουλιαγμένη (είχε ευκαιρία με τον Χατζηνικολάου στο α’ ημίχρονο) στηρίχθηκε πάλι στην καλή της αμυντική γραμμή, δεν απείλησε ιδιαίτερα και πέτυχε μια επαγγελματική νίκη!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τριγάζης, Οικονόμου.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Χατζηνικολάου, Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Αντάρτης, Καρδαμίτσης, Μαρίου (78' Τσιρλής), Μανταλώζης, Παφίτης, Μαντακίδης (86' Παπαβασιλείου), Χριστόπουλος (88' Κορδάς).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μ. Λάζο (87' Χρ. Δημητρακόπουλος), Μίκο, Μασουράκης, Χασουράκης, Μάτι (46' Χριστόπουλος), Αλεξίου, Αντ. Οικονομίδης, Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–3
To σοβαρό επεισόδιο με την επίθεση στους διαιτητές, μετά την λήξη της συνάντησης, στιγμάτισε το ματς. Το Κρυονέρι πέτυχε άνετη νίκη στο τοπικό ντέρμπυ, με καλύτερη απόδοση στο ξεκίνημα στην αρχή και γκολ στο 18' από πλασέ του Χρυσικόπουλου (0-1).
Στο 36' απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπόρας και άναψαν τα αίματα, αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Με παίκτη παραπάνω, το Κρυονέρι κράτησε εύκολα το σκορ και απειλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις από στημένες φάσεις.
Στο 72' ο Κεφάλας έκανε μπάσιμο και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 79' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-3). Η Σταμάτα είχε 1-2 φάσεις για γκολ και σε άλλη μία ζήτησε πέναλτυ, αλλά δεν διέθετε την ποιότητα για να επιβάλλει το παιχνίδι της σε καμία περίπτωση.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Χόικας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Μαμάης, Τορλαχίδης, Μουγιολάρι (46' Μητρόπουλος), Μπόρας, Κ. Πέππας, Τσατσαράγκος, Σάββας, Καλογήρου, Γκίνι (68' Σμυρναίος), Γεωργαμλής (60' Μανασίδης), Κριεμάδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας (88' Μιχαλάκης), Χρυσικόπουλος (68' Κεφάλας), Δημητρίου, Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (85' Ρίζος).
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ!
Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό του διαιτητή Μαργαρίτη, είχαμε μετά την λήξη του αγώνα Σταμάτας-Κρυονερίου 0-3! Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο (μάλλον μεθυσμένοι) οπαδοί των γηπεδούχων, πήδησαν τα σύρματα της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Σταμάτας, μετά το σφύριγμα της λήξης, κι επιτέθηκαν στους διαιτητές, τους οποίους επιχείρησαν να κτυπήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια κλωτσιά ο βοηθός Χόικας και να υποστεί εξάρθρωση σε δύο δάκτυλα του χεριού του ο διαιτητής Μαργαρίτης, τον οποίο τράβηξαν εκβιαστικά οι εισελθόντες στο γήπεδο! Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, το φύλλο αγώνος συμπληρώθηκε μετά τις 6 μ.μ. κι αφού έφθασε επί τόπου αστυνομική δύναμη την οποία κάλεσε το διαιτητικό τρίο… Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φύλλο αγώνα αναφέρονται με λεπτομέρειες τα συμβάντα, μαζί με την αποβολή του Μπόρα (που έγινε στο πρώτο ημίχρονο, για 2 κίτρινες κάρτες) και του Πέππα (για εξύβριση στο τέλος).
* Η ΕΠΣΑΝΑ πληροφορήθηκε τα γεγονότα και μετά από δήλωση αδυναμίας του Δημ. Μαργαρίτη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του (ήταν ορισμένος στον κυριακάτικο αγώνα Αήττητου Σπάτων-Εθνικού Ν. Μάκρης), τον αντικατέστησε με τον Κων. Ντόστη.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–1
Με σχετική δυσκολία νίκησε 1-0 στα Κιούρκα η Ατλαντίς. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη της Ατλαντίδος. Ο Αφιδναϊκός έπαιξε ως συνήθως δυνατά και κοντράρισε στα ίσια την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας, χάνοντας στο τέλος μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο ματς αλλά έχασαν 3 μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο τέταρτο… Ο τερματοφύλακας Μορφονιός ήταν -άλλη μια φορά- εξαιρετικός, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει το κτύπημα πέναλτυ του Χρυσάφη στο 17’. Το πέναλτυ κέρδισε ο Φώσκολος από τον Π. Νικολάου (0-1).
Στο β’ ημίχρονο ο αγώνας εξελίχθηκε πιο αμφίρροπος, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, κυρίως με τον Τσαβδαρίδη. Η Ατλαντίς δημιούργησε επίσης καλές ευκαιρίες με τους Μπερέτη, Καγιά και Φώσκολο.
Πάντως, ο Αφιδναϊκός θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στο φινάλε (90’), όταν σε πλασέ του Παν. Νικολάου η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι, κύλησε κατά μήκος της γραμμής τέρματος και αποκρούσθηκε όπως-όπως από αμυντικούς!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Αχ. Παπαδόπουλος, Δελατόλας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντου): Μορφονιός, Κλίσι, Άλι, Σταματέλος (75' Γιάν. Νικολάου), Παν. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Κουτσούκος (85' Τσαλίδης), Νύχας (25' λ.τρ. Γκιόλα), Τσαβδαρίδης, Μίχας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Πάντος, Παπαπέτρου, Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος (56' Καρποντίνης), Τσαδήμας (60' Καγιάς), Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (83' Δριλάκης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο γηπεδούχος Παμπαιανικός νίκησε 1-0 την Άνοιξη, που είχε στο τέλος ευκαιρίες να ισοφαρίσει…
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, πίεσαν και δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 33', με άψογο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιγάρα (1-0).
Στο β’ μέρος η Άνοιξη βελτιώθηκε, ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Όμως, πάλι είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια...
Στο 65', μετά από εκτέλεση φάουλ, ο τερματοφύλακας Κασελούρης συγκρούσθηκε με συμπαίκτη του και ο Κυριάκης με κεφάλια έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως φάουλ. Ο Κασελούρης τραυματίσθηκε (υπέστη εξάρθρωση), κι αντικαταστάθηκε από τον Μεσσηνέζη.
Η Άνοιξη αύξησε την πίεσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς να απειλήσει όμως… Ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη Αθανασόπουλου στο 90'.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Πολίτης, Χουλιάρας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης (67′ Μεσσηνέζης), Κατσίμπρας, Αντωνόπουλος (84′ Μπρέγιαννης), Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λόκου, Δημήτρουλας, Γιαμάς (71′ Λαγός), Τσιγάρας, Λαλαούνης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιομπάδαλης (76′ Κυριλής), Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Κόλμπερ (Ελούνα Αμπέλε), Δαρζέντας, Χουζούρης, Ε. Αθανασόπουλος (52′ Μπουσδέκης), Λυγομένος, Λυμπερόπουλος (46′ Θεοδώρου).

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–0
Με δύο τέρματα στο β’ ημίχρονο, ο Ωρωπός νίκησε γηπεδούχος 2-0 τον αξιόμαχο Διόνυσο. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, που βοήθησαν τον Ωρωπό να κατακτήσει το τρίποντο.
Στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχαν τις ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν γκολ, αλλά είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 22’ με τον Κώστα Φιλλή. Νωρίτερα (13') απείλησαν επίσης με σουτ του Κώστα Φιλλή, ωστόσο ο τερματοφύλακας Μπακοδήμος, απέκρουσε εντυπωσιακά.
Ο Διόνυσος συνέχισε να αφήνει χώρους και δέχθηκε αρκετή πίεση. Στο 62' σε φάουλ του Κανάρη, ο Λάπας έπιασε κεφαλιά-πάσα, κι ο Γιουνάς με άπιαστο γυριστό δυνατό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 70' ο Ωρωπός προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Βαγγέλης Σκαρμούτσος απεχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό και την θέση του πήρε ο αμυντικός Σταύρος Μήτρου (20 ημέρες μετά τον τραυματισμό του).
Στην μοναδική ευκαιρία του Διονύσου (78’), ο τερματοφύλακας Ντέρκα απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Αγγελόπουλου, ενώ στο 87’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Φιλλή, ο Βολιώτης πήδησε ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Γαλάνης – Πολυχρονιάδης, Χριστόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Βαγγ. Σκαρμούτσος (70' λ.τρ. Μήτρου), Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Γιουνάς, Ευφραιμίδης (55' Μ. Φιλλής), Λάπας, Κων. Φιλλής, Κανάρης (84' Κατσίκας), Εδ. Σκαρμούτσος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Κώνστας, Μαρώλιας (79' Χ. Ραυτακόπουλος), Μίσιος, Καρατσίκος, Σίτσα (68' Χρυσανθόπουλος), Ράλλης, Αγγελόπουλος, Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (63' Πετράκης).

Η ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου
ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–2
Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, ο Σαρωνικός επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακή εκτός έδρας επικράτηση επί των Νικητών με 2-1, στην Ανθούσα. Το παιχνίδι ήταν νευρικό, με τους Νικητές καλύτερους στο πρώτο μέρος, που δημιούργησαν 3 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε αλλά ο Σαρωνικός πέτυχε γκολ στο 57’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κετέογλου (η μπάλλα κτύπησε και σε αμυντικό αλλάζοντας πορεία) για το 0-1.
Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μαλατάνου. Οι Νικητές δεν εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, παρά την εμφανή υπεροχή που διατήρησαν!
Στο 77' έγινε το 0-2 μετά από αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων: Ο Ναυπλιώτης έκανε σέντρα και ο Χατζημιχαηλίδης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι Νικητές, ήταν να μειώσουν στο 88’, με αυτογκόλ του Ζουμπουρλή σε διαγώνιο σουτ του Σωτηρόπουλου (1-2). Ο Σαρωνικός με την ανοχή της διαιτητού στις καθυστερήσεις, πήρε τελικά μια επαγγελματική νίκη.
Διαιτητές: Μαραγκού – Βάλλας, Καστρινάκης. Έπεσε πολύ γέλιο από τους θεατές με τις αποφάσεις της διαιτητού, που δεν γνωρίζει τους κανονισμούς αλλά η Ε.Δ. την εμπιστεύεται και συνεχίζει να την ορίζει σε κρίσιμους αγώνες!
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Κουλούτζος, Τσόκος, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Σωτηρόπουλος, Γεράνης, Γυφτέας, Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Μπλέτα (Νικ. Λεμονής).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Κούτλογλου, Χαρντάντια (75' Μετάνι), Τοπάλογλου (76' Χαρίτος), Πανταζής, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

Η ομάδα του Αυλώνα
ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 4–3
Απίστευτο σε εξέλιξη ματς έγινε στον Αυλώνα, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τέλος ολική ανατροπή με νίκη 4-3 επί του καλύτερου Αστέρα Μενιδίου, που προηγήθηκε με 2-0 και 3-1! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αστέρας Μενιδίου προηγήθηκε 3-1 και στην Ανάβυσσο, με γηπεδούχο τον Σαρωνικό, αλλά στο τέλος βρέθηκε και τότε ηττημένος με 4-3!
Ο Αυλώνας που δεν είχε πάλι κανονικό τερματοφύλακα, απέδειξε ότι διαθέτει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, κι ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει». Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν 2-3 μεγάλες ευκαιρίες με τον Αναστ. Γιώτη, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Αστέρας πέτυχε το 0-1 στο 40’ με σκόρερ τον Χατήρα.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν πρωτοβουλίες και έφθασαν πολλές φορές κοντά σε δεύτερη επιτυχία! Τα κατάφεραν στις αρχές του β’ ημιχρόνου (49’), όταν σημείωσαν το 0-2 με τον Ελευθερίου. Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν …τύχη για κάποιο θετικό αποτέλεσμα!
Όμως, στο 58’ είχαμε την μείωση του σκορ από τον Λιάπη (1-2). Λίγο αργότερα (65’) ο Αστέρας Μενιδίου πέτυχε το τρίτο του τέρμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χατήρα (1-3).
Οι γηπεδούχοι δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα πραγματοποίησαν την απίστευτη ανατροπή με τον αποτελεσματικό Λιάπη, ο οποίος μείωσε 2-3 στο 72’ και στο 81’ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσια, σημειώνοντας χατ-τρικ (3-3).
Ο Αστέρας έδειχνε να τα έχει χαμένα και ο Αυλώνας με φοβερή ψυχολογία και τον αέρα του γηπεδούχου, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη στο 88’ με τον Αναστ. Γιώτη σκόρερ, που πραγματοποίησε το 4-3!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Κουλοχέρης, Καλαμπάκας.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Λέκκας, Στάθ. Πάντος, Μιχ. Πατσαβούρας, Βλάχος, Παλιοσπύρος, Γιώργ. Γιώτης, Πατσαβούρας, Σκεντούλι, Αναστ. Γιώτης (91’ Ελ. Πάντος), Λιάπης, Κούκκος (33’ λ.τρ. Νάνος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Αμανατίδης, Γατσούλης, Λαμκάι, Χαμπέρης (23’ λ.τρ. Πάτσιος), Γεωργούσης, Κωστελίδης, Ελευθερίου, Χατήρας, Μαυρίδης, Μέτουα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–1
Αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ ισοδυνάμων αντιπάλων. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε ο Παθιακάκης στο 20’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Αγγελίνα (0-1).
Ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 35’ επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή του Τσάκαλου, κι αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας Σπανός έκανε σοβαρό λάθος (1-1).
Στο α’ μέρος παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ ότι στο δεύτερο, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο από τα 3 δοκάρια τους! Τα δοκάρια είχαν οι Βουρτσάνης (2) και Αρβανιτάκης (με μακρινό σουτ).
Διαιτητές: Πανούτσος – Β. Τζαφόλιας, Οικονόμου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Αναπλιώτης, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Λάσκαρης (80’ Σάλαρι), Καρβούνης (75’ Καραγιαννίδης), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Αγγελόπουλος (70’ Κονιαβίτης).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Οικονομόπουλος (80’ Αντεριώτης), Ρακιτζόπουλος (75’ Γκέος), Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Σωτηρόπουλος (60’ Κατσαντώνης), Ασημάκης, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money