Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΡΓΑ 477.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ



Σε συζήτηση των «Νέων της ΕΠΣΑΝΑ» με τον δήμαρχο «3Β» Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε «από πρώτο χέρι» το πρόγραμμα βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου Βουλιαγμένης.
Όπως μας είπε, λοιπόν, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, διατίθενται από την Περιφέρεια Αττικής 377.000 ευρώ άμεσα για την εξ αρχής δημιουργία υποδομής και ανακατασκευής χορτοτάπητα, ενώ θα δοθούν άλλες 100.000 ευρώ περίπου από τον δήμο, για την προσωρινή βελτίωση του φωτισμού (μέχρι την οριστική διευθέτηση με νέα μελέτη και τοποθέτηση νέας πλήρους εγκατάστασης φωτισμού), μαζί με την ανακατασκευή δύο βοηθητικών γηπέδων στο αθλητικό κέντρο Βουλιαγμένης.
Με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και των δικτύων αποστράγγισης στο δημοτικό στάδιο Βουλιαγμένης, θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργικότητα του γηπέδου, θα εξασφαλισθεί η ασφαλής χρήση του από τους αθλουμένους και θα επέλθει επιπλέον αισθητική αναβάθμιση του σταδίου, που είχε σχεδόν εγκαταληφθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου.
Ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος, που είναι και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου «3Β», μας τόνισε την σημασία των έργων στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και προσέθεσε ότι ο δήμος του έχει προτείνει ακόμη πολλά παρόμοια έργα προς την Περιφέρεια, με ώριμες μελέτες και έτοιμα τεύχη δημοπράτησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money