Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2



Αναδεικνύοντας τις αρετές του, ο Αήττητος Σπάτων σημείωσε εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του πολύ ισχυρού Παθιακάκη με 2-0 στον Άγιο Στέφανο. Ήταν η τρίτη σερί νίκη του εξαιρετικού Αήττητου, σ’ ένα ματς δυνατό και ανοικτό, καθώς ο Παθιακάκης έδειξε μεγάλη υπομονή και πίεσε για το αποτέλεσμα, που τελικά δεν κατάφερε να πάρει!
Η ομάδα των Σπάτων είχε δοκάρι σε σουτ του Λάππα και στο 26’ πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά του Τσούκα, μετά από σέντρα του Λάππα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι «κρατήθηκαν» πιο πίσω, κι άφησαν χώρο στον Παθιακάκη να κάνει παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 53' σε σουτ του Γιαννόπουλου, όπως και 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Παθιακάκης βγήκε στην επίθεση και άφησε κενά στην άμυνα, που εκμεταλλεύθηκε ο Αήττητος και στο 92' ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Φράγκος, που δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει για το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Μακρής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Οικονομόπουλος (53’ Αντεριώτης), Ρακιτζόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Αγγελίνας (53' Γκέος), Αρβανιτάκης, Τσίγκος (46' Γιαννόπουλος), Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Ασημάκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός, Λύγκος, Κολάγκι, Λευθεροχωρίτης, Κοντάκης, Ράπτης (60' Κολοβός), Τογιάλλι, Τσούκα (81' Καρναβίας), Λάππας, Σταμ. Φράγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money