Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. πραγματοποιήθηκε (30/1/2012) στις εγκαταστάσεις του αθλητικού πολυχώρου «Kwaba club» στο Μαρκόπουλο, με την παρουσία πολλών επισήμων και εκπροσώπων σωματείων και φορέων του ποδοσφαίρου. Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α απένειμε τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε τρεις παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές: Τους Λεωνίδα Βόκολο, Τόνι Σαβέβσκι και Νίκο Σαργκάνη.
Ειδική μνεία, με παράλληλη απονομή αναμνηστικών, έγινε στον ποδοσφαιριστή του Ωρωπού Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στις μικτές της Ένωσης και σήμερα κοσμεί το ρόστερ της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ Πανιώνιος!
Τιμητικές αναφορές και απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων για την πολυετή προσφορά τους στην διαιτησία, έγιναν στους τερματίσαντες την ενεργό δράση διαιτητές του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής Σμαράγδα Καλάβρια, Μιχάλη Κατσαδήμα και Μανώλη Ντόμπροβιτς.

Με αναμνηστικά κύπελλα τιμήθηκαν οι ομάδες των σωματείων-μελών της Ένωσης, που κατέκτησαν τους περυσινούς τίτλους: Ο Α.Ο. Κορωπίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ 2010-2011, ο Κυανούς Αστήρ Βάρης για την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας ομάδας A’ κατηγορίας 2010-2011, που τον οδήγησε στην Δ’ εθνική, η Δόξα Κορωπίου για την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας ομάδας Β’ κατηγορίας 2010-2011, ο Α.Ο. Διονύσου για την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας ομάδας Γ’ κατηγορίας 2010-2011. Επίσης, τιμήθηκαν οι δευτεραθλήτριες ομάδες Νικηφόρος (Β’ κατηγορίας 2010-2011), Καλύβια (Γ’ κατηγορίας 2010-2011) και η τριταθλήτρια της Γ’ κατηγορίας ομάδα του Φοίβου Βάρης, που προβιβάσθηκαν στην ανώτερη κατηγορία.

Τέλος, η Ένωση βράβευσε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, οι οποίοι πέτυχαν στις εφετινές πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στα ΑΕΙ. Νέοι φοιτητές είναι οι: Θανάσης Μαπάκης της Άνοιξης (Μαθηματικό Παν. Αθηνών), Πάρης Καστής του Παλληνιακού (Πολ. μηχανικών Ε.Μ.Π.), Αλέξανδρος Κονταρίνης (Γεωπονική Αθηνών), Θεοφάνης Νικολάου (Ιατρική Σ.Σ.Α.Σ.), Αλέξανδρος Σκουρλής (Οικονομικό Παν. Αθηνών), Παναγιώτης Παπανικολάου (ΤΕΦΑΑ Αθηνών), Νίκος Μπαλλής (ΤΕΦΑΑ Αθηνάν), Σταμάτης Κυριαζόπουλος (ΤΕΦΑΑ), Γιώργος Χατζίνης (Εφαρμοσμένων μαθηματικών Ε.Μ.Π.) και Ορέστης Μηλιώτης του Ωρωπού (Πάντειο Παν. Αθηνών).

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Οικονομίδης και ο αντιπρόεδρος Άρης Σταθόπουλος, o π. πρόεδρος Bασίλης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παν. Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στ. Μπρατσόλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Μ. Τζανόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μ. Μπαλάσκας. Επίσης, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γ. Βλάχος, Αθ. Μπούρας, Ν. Καντερές, Π. Ασπραδάκης, Β. Οικονόμου, οι δήμαρχοι Δ. Κιούσης και Δ. Δάβαρης (π. πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ) και αρκετοί παράγοντες και φίλοι του ποδοσφαίρου.





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money